Rukomet Liga šampiona

Adžić: Djevojkama nemam šta da zamjerim

Đer je fenomenalna ekipa, a to potvrđuje podatak da je neporažen 36 mečeva u Ligi šampiona, kazao je trener Dragan Adžić nakon minimalnog poraza (28:27) od mađarskog velikana u pretposljednjem kolu glavne runde elitnog takmičenja.

Adžić je na konferenciji za novinare kazao da je Đer gradio igru od početka meča, a da je veliki potencijal koji ima u igračkom sastavu, ali i stručnom štabu, donio minimalnu pobjedu u Podgorici. U finišu meča nedostajala je kapitenka Milena Raičević, koja je lider tima, ali najvažnije je da ne bude ozbiljnije povrijeđena, istakao je Adžić.

“Vjerujem da Milena nije doživjela ozbiljniju povredu i da će biti spremna za olimpijski kvalifikacioni turnir i za četvrtfinale Lige šampiona. Zahvalnost i sjajnim navijačima, vjerujem da su zadovoljni odnosom djevojaka i da će ih biti više krajem marta na kvalifikacionom turiru za Olimpijske igre, ali i u četvrtfinalu. Đer je fenomenalna ekipa i podatak da su neporaženi 36 mečeva u Ligi šampiona, govori dovoljno. Mađarski tim je gradio svoju igru od početka meča, a ima veliki kapital u igračkom kadru i stručnom štabu, što je bilo dovoljno za minimalnu pobjedu. Ovo je veliki kapital za oba tima, a veoma sam zadovoljan učinkom svih djevojaka i nemam im što zamjeriti, jer su neke igrale nedovoljno oporavljene. Nedostajala nam je Milena u finišu meča, ona je lider našeg tima, a možda bi bilo bolje da smo na poluvremenu imali samo dva gola prednosti, jer se ispostavilo da smo brzo došli do velike zalihe”, kazao je Adžić.

Propuštena je sjajna prilika da se prekine serija bez poraza trostrukog uzastopnog šampiona Evrope koja traje od januara 2018. godine i koja je poslije pobjede u Podgorici produžena na 36 mečeva.

“Veoma sam razočarana jer osjećam da smo ispustile pobjedu. Imale smo ih, ali osjećam da smo ispustile pobjedu. Pritisle su nas kada smo postale umorne, znam da su sve djevojke raočarane. Imala sam uspona i padova, odbrana mi je puno pomogla tokom meča. Dale smo maksimum”, kazala je golmanka Emili Sando.

Budućnost narednog vikenda utakmicom protiv Krima u Ljubljani zatvara Glavnu rundu Lige šampiona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pikac
Gost
Pikac

Svaka izgubljena utakmica su riječi Adzića DEVOJKAMA NEMAM ŠTA DA ZAMJERIM ostavku daj najbolje ti je

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Adžiću, veliki sam fan tih djevojaka. Gledam ih redovno, zašto se Adžiću onako ponašaju igračice koje su tek ušle u tim. Ko je kriv ti.

Boća
Gost
Boća

Nemam ni ja,baš sam uživao u pobjedi Djera 😂

Nagual
Gost
Nagual

U pravu je čoek.. kad se ovako nešto izgubi trener je glavni i odgovorni krivac, niko ni u sni neće pomisliti da igrači snose neku odgovornost

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Bolje je nji dobiiti u Budapest F4.

Pjer
Gost
Pjer

A da sebe malo preispitas

Prč
Gost
Prč

Veliki si trener al ova utakmica ide tebi na dusu,njima se stvarno nema sto zamjeriti a tebi ima,sto se tice ove utakmice

marius
Gost
marius

Ma ima da ih “otresemo”u finale. Srecno BUDUCNOST !

Send this to a friend