Rukomet

Adžić emotivan poslije plasmana u nokaut fazu Lige šampiona

foto: zrkb.me

Trener Budućnosti Dragan Adžić nakon pobjede protiv Tiringera i plasmana u četvrfinale Lige šampiona kazao je da je njegov tim ostvario veliki trijumf u Njemačkoj.

“Plave” su prvim uspjehom na strani ove sezone ispunile zacrtani cilj.

“Velika pobjeda protiv ozbiljnog protivnika i u sjajnom ambijentu koji su priredili njihovi navijači. Ova sezona je pokazala kako raste kolektiv i kako individualno napreduju igračice koje su budućnost Budućnosti i crnogorske reprezentacije. Bilo je prirodno zbog sjajnog odnosa i energije koju pokazuju igračice tokom čitave sezone da dođe i ovakvo idzanje u gostima. Pokazali smo zrezlost i odigrali na visokom nivou protiv iskusnog protivnika, kome je takođe, ovaj meč bio odlučujući za plasman u četvrtfnale. Ponosan sam na djevojke i radujemo se prolasku među osam najboljih, gdje nas vjerovatno očekuje Đer. Biće to poklon za ovu mladu ekipu i prilika da se oprobamo protiv aktuelnog prvaka Evrope”, rekao je Adžić.

Trofejni stručnjak nije krio emocije poslije pobjede u Njemačkoj.

“Klub kao što je Budućnost uvijek ima ambicije iznad očekivanog. Da nije tako, i da odnos igračica, stručnog štaba i uprave nije na najvišem nivou i da svi zajedno ne vjerujemo u ono što radimo, ne bi bilo ni ovakvih rezultata. Želja je bila da odigramo što više utakmica ove sezone, jer je to neprocjenjivo važno za ovu mladu ekipu. To je nešto neprocjenjivo za ove igračice koje su budućnost ovog kluba i naše reprezentacije. Dueli protiv Đera će biti praznik rukometa i predstavljaju ispunjenja sna, u koji smo vjerovali iako smo znali da će biti teško, kako zbog mladosti tima, ali i brojnih problema sa kojima smo se suočavali tokom sezone zbog povreda i izostanka nekih igračica. Ali igračice, stručni štab i uprava su pokazali da je sve moguće i sada svi zajedno treba da se radujemo ovom uspjehu”, dodao je Adžić.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
navijac
Gost
navijac

Svi koji prate rukomet vide gdje je problem, od kojeg ne treba bježati. Raičevićka pravi katastofalne greške u napadu, nakon čega slijede kontre i laki golovi, zbog čega mlada ekipa izgleda potpuno izgubljena. Ima sigurno najgoru statistiku od svih igračica. Ali nije ona kriva nego trener koji treba da je stavi na klupu. Ona igra spor, staromodan i dekadentan rukomet,… Više »

Dimo
Gost
Dimo

Uiiippppp

razal
Gost
razal

Ko jos igra rukomet sa pet igraca sa igracem manje sporo bez brzog centra,upravu je za bolje sjutra

Klara
Gost
Klara

I sa 5 igracica se odbrane i daju gooooooo
Bravo Adzo sve pohvale za tebe i nas vrtic

za bolje sjutra
Gost
za bolje sjutra

Cestike na pobjedi i plasmanu u četvrfinale. Međutim ko je gledao utakmicu, mogao je vidjeti da nema mjesta nikakvoj euforiji. U kontinuitetu se ponavljaju iste greške koje su rezultat pogrešno postavljene strategije da se sve vrti oko Kneževićke, koja ne bi mogla nigdje drugi imati takav status. Zbog toga stagnira i mala Pletikosić(za koju svi tvrde da može biti naslednica… Više »

gost
Gost
gost

A i ti ga precera. Oce li Pletikosic da nam bude glavni igrac? Ne bih da umanjujem njen kvalitet, ali tek je pocela da igra za prvi tim, premlada je, ne valja je sagoret… Vidjeli smo Jaukovic koja igra vec 3 godine na najvecem nivou, kad ostane jedini bek i opcija u napadu, kako je bolje ekipe zatvore, pa je… Više »

amo
Gost
amo

Nije valjao onima iz borda direktora rukometnog saveza,inace su to sve mozgovi,koliko li placaju onoga stranca.ZIVIO ADZICU JOS 100 GODINA I VODIO BUDUCNOST DO SVJETSKIH VISINA ZA INAT DUSMANIMA!!!!

Vartolomej
Gost
Vartolomej

Svaka čast

NikoMartinovic
Gost
NikoMartinovic

Idemo Buducnost, Zabelo je uz tebe!

Send this to a friend