Rukomet nakon meča sa CSKA

Adžić očekuje da će Budućnost biti sve bolja

CSKA je imao dodatnu energiju nakon remija protiv Đera i pokazao je kvalitet, dok je za Budućnost najvažnije da su sve igračice ostale zdrave i dale više od maksimuma, kazao je trener Dragan Adžić nakon poraza (25:22) od ruskog tima u drugom kolu Lige šampiona. Adžić je istakao da su njegove izabranice na pravom putu i da očekuje da će podizati formu kako sezona bude odmicala.

“CSKA je u Podgoricu došao sa dodatnom energijom nakon pobjede protiv Đera. Dobro ih poznajemo i znali smo da će biti teško. Najvažnije je ipak, da su sve djevojke ostale zdrave, da su dale i više od maksimuma i na tome sam im zahvalan do neba. Znamo svoj put i znamo da ga gradimo na pravi način. Očekujem da ćemo biti bolji kako sezona bude odmicala. Odradili smo samo tri treninga u kompltnom sastavu i to je nezabilježeno u rukometu”, kazao je Adžić.

Barbara Arenhart upisala je šest odbrana u porazu od ruskog tima.

“Razočarana sam zbog rezultata, ali ponosna na tim jer smo se borile koliko smo mogle, jer nemamo mnogo zajedničkih treninga. Moramo da budemo ponosne i da gledamo pozitivno na ono što nas očekuje, jer znamo da je pred nama dug put. Moramo da unaprijedimo našu igru, ali imamo podršku stručnog štaba i veliki prostor za napredak u igri. Vjerujem da ćemo biti bolje već u narendom meču”, kazala je Arenhart.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola
Gost
Nikola

Ovo se zove istrosen Materijali ili ispricana Prica

Titograd
Gost
Titograd

Sto ovaj Prica

Send this to a friend