Rukomet

Adžić: Respektujemo Mec, ali želimo da im se revanširamo za poraz

foto: ŽRK Budućnost

Budućnost respektuje kvalitet kvalitet Meca, ali igračice će bez sumnje biti na potrebnom nivou da se ostvari pobjeda, kazao je trener Dragan Adžić na konferenciji za novinare u Sportskom centru ”Morača” uoči duela protiv francuskog tima u četvrtom kolu grupe A Lige šampiona. Mec je dobio prvi međusobni duel (25:24) koji je odigran prije dvije sedmice, pa će naše šampionke pokušati da se revanširaju i nastave pozitivnu tradiciju u duelima protiv francuskog tima koga su savladale svih šest puta u međusobnim duelima u ”Morači”.

Adžić je kazao da je Mec kvalitetna ekipa, sastavljena od devet francuskih reprezentativki, šampionki svijeta. Trofejni stručnjak rekao je da je Budućnost imala dvije sedmice da podigne formu, dodatno se uigra i popravi ono što nije bilo dobro u prva tri kola.

“Očekujem da će forma biti na višem nivou nego u Mecu. Ima momenata koje bi morali zadržati, koji su bili na vrhunskom nivou, imajući u vidu kvalitet protivnika. Nadam se da nećemo dozvoliti toliko lakih golova na svom terenu i da će to donieti značajnu pobjedu. Pobjedom bi podigli samopouzdanja, a bila bi ujedno i satisfakcija za uloženi trud”, kazao je Adžić na konferenciji za novinare.

Adžić je istakao da problem predstavlja povreda pivota Tatjane Brnović.

“Ona prvu slobodnu nedjelju nije trenirala, trenutno je kod doktora u Dubrovniku. Pitanje je kakva će biti njegova odluka i hoće li moći da igra protiv Meca. Sve ostale djevojke su kvalitetno radile. Poznavajući kvalitet djevojka vjerujem da će to biti na nivou da se pobijedi Mec”, kazao je Adžić.

Adžić je naglasio da nema dilemu da ćemo ekipa u posljednja tri kola biti na potrebnom nivou.

“Našli smo rješenje za brzi centar i golove iz kontre. To će pokazati meč protiv Meca. Ne smije da nam se ponovi izdanje iz prvog meča u tom segmentu. Znamo gdje smo griješili, treba da se držimo dobrog, a ono što nije bilo dobro da popravimo”, kazao je Adžić.

Budućnost je na startu nove sezone savladala Odenze 31:28, dok je u gostima poražena od Larvika 23:22.

Mec je pred svojim navijačima pobijedio Larvik 31:20, dok je protiv Odenzea kao gost igrao neriješeno 19:19.

Budućnost i Mec odigraće u nedjelju 14. međusobni duel u evropskim takmičenjima. Podgorički tim upisao je devet pobjeda, a svih šest mečeva dobio je pred svojim navijačima. U četiri meča slavio je francuski tim.

Budućnost i Mec i prošle sezone bili su rivali u grupi, a obje ekipe ostvarile su pobjede pred svojim navijačima. U Podgorici bilo je 23:18, a u Mecu 27:23.

Nedjeljni duel u dvorani ”Morača” počeće u 19 sati.

U drugom meču četvrtog kola A grupe, Odenze istog dana dočekuje Larvik.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Odje stvarno niko nezna kada je dosta mislim ne samo u sportu,uopste..

Ivan
Gost
Ivan

Daj makse vise covece

Igor
Gost
Igor

Tuga od Buducnosti.

Masan Ct
Gost
Masan Ct

Nemas ti pojma Adzicu

Dosta je vise
Gost
Dosta je vise

Svaki put ista prica, ne cujemo sta preddjednik kluba misli, bez obzira na sjutrasnji rezultat promjene su neminovne

Masa
Gost
Masa

Adzicu kako te sramota nije?

Mirko
Gost
Mirko

Neznalice.

Pedja
Gost
Pedja

Forma ce vam biti na nivou kad ispanete iz LS. ODLAZI.

Joco
Gost
Joco

Odlazi Adzo.

Send this to a friend