Rukomet

Adžić vidio i dobre momente u Norveškoj

foto: zrkb.me

Rukometašice Budućnosti ostale su bez F4 pošto su dva puta poražene od Vajpersa.

Iako su u drugom meču plavo-bijele doživjele ubjedljiviji poraz nego u Morači, trener Dragan Adžić vidio je napredak u odnosu na prvi meč.

“Bez obzira na konačan rezultat, želja između dvije utakmice je bila da djevojke iskažu veću energiju, budu slobodnije a rekao bih da su u meč ušle i sa većom željom da daju sve od sebe, manjim pritiskom nakon poraza u prvom meču. I da igra u napadu i tranziciji bude konkretnija. U tim segmentima, posebno u prvom poluvremenu, uz promašen penal i dva zicera, smo mogli biti u egalu. Bez obzira što je pozicioni napad, u prvih 15 minuta, bio dosta u grču, uz nekoliko realizovanih šansi bili bi potpuno u igri. U nastavku je, takođe, bilo dobrih stvari i neke koje su bile posljedice nečega, kao kod Đine Jauković duža pauza i nemogućnost da se do kraja vrati u pravu formu, a koju je imala prije povrede. Vidjelo se i kod Marine nakon pauze zbog povrede, povratka radu, da su joj dvije sedmice legle i da je bila na viskom nivou u drugom meču. Ostale djevojke su pokazale veću energiju, ali ne dovoljno za ovakav kompaktan i kvalitetan sastav”, kazao je Dragan Adžić, trener Budućnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PG_man
Gost
PG_man

Ti si Adziću prevaziđen trener, zato i Buducnost I reprezentacija godinama nemaju rezultat. Jednostavno se nisi razvijao i pratio trendove. Hvala za rezultate ali sa togom nema naprijed.

Faul
Gost
Faul

Braoo mu ga,ona Pletikosic je majstor rukometa,dovedena kao extra talenat sto i jeste svakako,a ona na klupu do zadnjih utakmica u sezoni.

Ostavka
Gost
Ostavka

Trebala je ova mala Pletikosic da bude druga Dragana Pesic, ali je Adzic forsirajuci Knezevicku na toj poziciji unistio njen razvoj. Pusti je po par minuta i to na pozicijama koje nijesu njene i nakon prve greske salje je na klupu. Ako ova sezona i sinocnja utakmica nije pokazala sta treba uprava da uradi, naredne sezone nece biti 100 ljudi… Više »

Dado
Gost
Dado

ovo je ozbiljan nivo zenskog sporta gdje tijelo I glava moraju biti na adekvatnom nivou da bi to izgledalo kako treba a Pletikosic nazalost nema ni jedno ni drugo ,barem kad pricamo o rukometu .mislio Sam I ja da moze Ali izgleda da su limiti uradili svoje

Sasa
Gost
Sasa

Od ovih pojacanja za zavrsenu sezonu bas nikakav doprinos osim Marinin u par utakmica
Bice to bolje sa Majdom I Jokom.Vratiti nekako fokus na rukomet I publiku je veoma vazno

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

Slabo je ovo moj Adžo, više nego slabo.

Prč
Gost
Prč

Adzicu izuzetno te cijeni ali ova izjava je blago reci nekorektan. Igrale su bez pritiska sa vecom zemljom a izgubile jos vecom razlikom. Svakome je jasno da tu ne nesto nego nista nije funkcionisalo kako treba i da nema bas ni jedne pozitivne stvari. Previse si postao nadmenko. Prvo i osnovno pripremao si ekipu da igra rastereceno govore i im… Više »

Gigi
Gost
Gigi

Sto si vidi.Kako se rukomet igra.Vidio si i nauči nešto više .Ne baziraj igru na rukomet iz 80 ih..

LSCG
Gost
LSCG

Super,ali..makni se.Prebacili su novac za kosarku,odbacili rukomet.Ali,pokajace se..rukomet,muski i zenski,su uzdanice crnogorskog sporta

Istina
Gost
Istina

Zar nije bilo najavljeno iznenadjenje i pobjeda. Ovakve besmislice od izjava samo ogoljavaju trenutnu situaciju u klubu. Svaka cast za uradjeno do prije par godina, ali ovaj projekat sa Adzicem i Knezevickim je neslavno zavrsen. Najpostenije je da se Adzic sam povuce jer se jasni u ove dvije utakmice vidjela razlika u nacinu igre, naseg staromodnog i dekadentnig i njihovog… Više »

Send this to a friend