Rukomet

Ana Milačić igračica godine u Grčkoj

Apsolvent Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore i rukometašica AEK-a Ana Milačić proglašena je za najbolju rukometašicu proteklog šampionata u Grčkoj.

Priznanje koje je zaslužila igrajući za prvaka Grčke, uručeno joj je sinoć u Atini.

U izboru trenera i kapitena svih rukometnih klubova koji se takmiče u prvoj rukometnoj ligi Grčke, nagrada je izglasana jednoglasno.

„Ovo je za mene veliki podsticaj pred početak novog šampionata u kojem su nam ambicije ponovo šampionske“, rekla je Milačić za sajt Univerziteta Crne Gore, pozdravljajući sve kolege i profesore sa fakulteta u Nikšiću, kao i crnogorske sportiste u zemlji i inostranstvu, sa željom da svi imaju uspješne predstojeće sezone.

Rukometašica Ana Milačić je apsolvent na Studijskom programu za sportske trenere za rukomet Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore. Sa grčkim klubom AEK osvojila je titulu prvaka Grčke Kup te zemlje.

Milačić je prošla sve selekcije Budućnosti i  mlađe selekcije Crne Gore. Prije grčkog kluba, igrala je u Srbiji, Makedoniji i Hrvatskoj.

Dobitnica je i prošlogodišnjeg priznanja koje u cilju promocije crnogorskog sporta dodjeljuje Crnogorski naučni časopis „Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine“.

Send this to a friend