Rukomet Jovanka Radičević nakon velike pobjede u Rumuniji

Bila je tuča, ali je presudilo naše lavlje srce

Jovanka Radičević je pred derbi u Vlčei najavljivala trijumf Budućnosti. Nije pogriješila, ,,plave“ su u paklenoj atmosferi bile bolje za gol (21:20), osigurale glavnu rundu i sigurna četiri boda iz dvomeča sa šampionom Rumunije.

“Kod minusa od gola nijesam gubila nadu, znala sam da možemo i nijesam se prevarila. Energiju koju smo imale i pogled, kad su svi bili protiv nas, dalo nam je ogromno samopouzdanje. Bilo je teško. Nije jednostavno igrati u Vlčei, iz razloga što je ovo jedno od najtežih gostovanja”, istakla je Jovanka.

Ambijent sa tribina ,,plave“ nije poremetio.

“Zvuk pištaljke nijesmo čuli. Ali i to smo izdržali. Ponosna sam jer smo pokazali karakter, veliko srce, bez obzira na greške. Bila je tuča, a na kraju je presudilo naše lavlje srce.”

U odbrani su ,,plave“ briljirale.

“Ovakva odbrana puno troši, što se može primijetiti. Možda nam napad nije bio tečan, ali falila je Milena, osjetilo se njeno odsustvo. Ali, nekako se i na to zaboravi, pored peha sa Anastasijom, vratla se ponovo Emili koja je bila perfektna u ključnim momentima. Energija između nje i odbrane bila je sjajna.”

Budućnost je povezala tri pobjede, u narednom kolu gostuje Brestu.

“Pobjeda nam znači za samopouzdanje. Za mene je u Vlčei teže igrati i pobijediti nego na završnom turniru u Mađarskoj. Predstoji nam duel u Francuskoj sa protivnikom koji nas je pobijedio kući. Želimo da mu vratimo za poraz”, jasna je Radičević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Bravo Joke. Zna se ko su Lavice a ko su miševi.

Send this to a friend