Rukomet Uspjeh rukometašica iz glavnog grada

Bitolj se poklonio Podgorici

Startovale su porazom, ali je onda upaljena mašina i stiglo je novo zlato kao dokaz njihovog kvalitetnog rada – Ženski rukometni klub Podgorica 2013 osvojio je prvo mjesto na međunarodnom Feniks kupu koji je protekle sedmice održan u Bitolju.

Izabranice Zorice Cice Đurović upisale su četiri trijumfa i na kraju na jugu Makedonije, u blizini granice sa Grčkom, zasluženo stigle do pehara.

“Veoma sam zadovoljna igrom i ponašanjem mojih djevojaka. Ovo je bio jedan od najboljih testova za naš klub pred poče tak sezone u Drugoj crnogorskoj ligi gdje će u stručnom štabu uz mene biti i Maja Sugnetić, Veljko Ivanović, Jovan Pejović i fizioterapeut Sanja Vlahović”, istakla je Cica Đurović koja se zahvalila organizatoru Nikolču Kotovskom, kao i ŽRK Zeta na podršci sa tribina u velikom finalu.

Podgoričanke su nakon poraza od rumunske Krajove II (15:16), u grupi bile bolje od makedonskih timova Vardara (22:16) i Alushovskog (13:11). U crnogorskom derbiju u polufinalu Podgorica je bila bolja od Zete (13:11), da bi u meču za zlato pao prvi tim Krajove (22:18).

Send this to a friend