Rukomet Liga šampiona

Bojana Popović: Za mene je ovaj bod kao pobjeda

Bojana Popović je bila prezadovoljna nakon remija u Francuskoj.

Budućnost je remizirala sa Brestom, a trener Budućnosti ponosna je na tim. “Plave” su imale i veliku prednost, a na kraju su do boda došle u samom finišu.

“Nećemo da žalimo ni za čim, igrali smo vrhunsko prvo poluvrijeme, u drugom smo malo pali. Vidan je bio i umor kod pojedinih rukometašica, jer nije bilo moguće praviti rotacije da bi se ostalo na visokom nivou. Ovaj bod je u mom srcu kao dva! Ja im se zahvaljujem na borbi, zalaganju, poštovanju svega što smo se dogovorili. Imali smo propusta u igri sa igračem više u odbrani. Tu smo pravili sitne greške, ali radićemo na tome”,  poručila je Popovićeva i nastavila:

“Ja sam stvarno prezadovoljno kako su djevojke odigrale, međutim ovo je samo jedna utakmica, idemo dalje, moramo da se oporavimo i spremimo za dalje. Mi radimo na igri, na stvaranju timskog duha i samopouzdanje samo dolazi kada jedna drugoj počnu da vjeruju proživljavajući određenih situacija. Cilj nam je da stvorimo tim koji će moći u jednom momentu da svakog iznenadi”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KLM
Gost
KLM

Navijaci puno fale

Luka
Gost
Luka

U pravu je .Skraćena rotacija.Tri beka su odigrala cijelu utakmicu i na kraju su počele da padaju.

Zoran
Gost
Zoran

Svaka čast za prvo poluvrijeme ali ispustiti plus sedam ??? Mislim Bojana da je za tebe neki manji klub da stekneš iskustvo koje ti je potrebno… Pivot nam je podbacio u napadu i odbrana je kasnila u drugom poluvremenu… Eto želim vam sreću jer volim rukomet❤️🇲🇪

Elektra
Gost
Elektra

❤ samo guraj Boke

Podgorica
Gost
Podgorica

Osvajaju se bodovi, to je najvažnije! Prvo Borusija u PG pobjeda, sad remi na strani. Biće opet pobjeda u PG. Samo tako nastavite.

Montenegrina HN
Gost
Montenegrina HN

Samo naprijed…Bravo❤️❤️❤️

Sivi soko
Gost
Sivi soko

Gledao sam naše đevojke to su bili vitezovi sa po 2 ❤️.
Svaka čast bravo 👏.

Malisa
Gost
Malisa

Ovo je za mene izgubljena dobijena utakmica! Neiskustvi!

Send this to a friend