Rukomet Favoriti ne bi trebalo da imaju problema

Borba za polufinale Kupa: Lovćen i Komovi blizu finalnog turnira

foto: cetinjskilist.com

Četvrtfinalne utakmice Kupa Crne Gore za rukometaše igraće se u dva dana. Danas će na teren najveći favoriti Lovćen i tim koji je zbog boljeg međusobnog skora sa Cetinjanima jesen u Prvoj ligi završio na čelu tabele, Komovi.

Obje ekipe imale su lak posao u osmini finala, gdje su se sastale sa drugoligašima. Cetinjani su bili ubjedljivi protiv Zabjela (45:29), dok su Andrijevčani slavili protiv Berana 1949 (31:26).

Ni u četvrtfinalu ne bi trebalo da imaju mnogo problema, iako će se na sjeveru države igrati derbi Komovi će u Beranama dočekati Rudar, Lovćen u Baru gostovati Mornaru 7.

Na finalnom turniru sigurno će učestvovati jedan drugoligaš jer će se za polufinale sjutra boriti Perper i Budućnost Podgorica.

Lovćenov razvojni tim je eliminisao MORK Berane (39:18), a “plavo-bijeli” opravdali ulogu favorita protiv Prvog asa (46:36).

Ekipa Nikole Jablana biće favorit i na Cetinju… Zanimljivo bi moglo da bude u Tivtu, gdje će Partizan 1949 nakon Danilovgrada (30:27) pokušati da savlada i Budvansku rivijeru, koja je bila slobodna u prvom kolu.

Send this to a friend