Rukomet

Boriću se da Borozan igra protiv Hrvatske

Vuko Borozan

Selektor Crne Gore Dragan Đukić poručio je da će nastojati da naš najbolji rukometaš Vuko Borozan zaigra u dvomeču sa Hrvatskom, tj. baražu za Svjetsko prvenstvo.

Bek Vardara je opet samovoljno istupio iz nacionalnog tima i postavlja se pitanje da će ikada više nositi “crveni” dres.

“Borozan neće igrati u prijateljskim utakmicama protiv Bosne i Hercegovine, ali ću nastaviti da se borim i vjerujem da će biti u sastavu tima protiv Hrvatske. Vuko je sjajan momak. Još uvijek nije u potpunosti zaliječio povredu zbog koje je propustio Evropsko prvenstvo. Očekuju ga odlučujuće utakmice sa Vardarom u Ligi šampiona, finalni turnir. Ponavljam još jednom, nisam i neću se odreći Vuka Borozana. Boriću se da bude u dresu sa državnim grbom u mečevima koji su od vitalnog značaja za Crnu Goru“, rekao je Đukić za Sport Klub.

Borozan je zbog povrede propustio minulo Evropsko prvenstvo, a u kvalifikacijama za to takmičenje bio je naš ubjedljivo najbolji strijelac.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
razal
Gost
razal

Ispratio bih ja Đukiću i tebe i njega, da ne brukate ove momke što srcem igraju za svoju državu.

Ma onako samo
Gost
Ma onako samo

I onda kazu zao onim rukometasicama dati pare sto ginu za dres CG?!e radi ovakvih izdajnika dao bih mi po 100000e!!kad se seljacina uzdigne pa to ti je….

Pako
Gost
Pako

Vuko Borozan, rodjen u POSTENOJ radnicko seljackoj porodici sa Bokova. Odrastao u predgradju Cetinja, imao jednu trenerku i jedne patike i svaki dan pjeske na trening, po suncu, kisi, snijegu, kod Miska, Deja i Vaska. A onda jednoga dana postao igracina, kukavac ne zna sto ga je snaslo, vozi dzipa, obukao se letko, neka no je i djevojku nasao sa… Više »

Podgorica
Gost
Podgorica

A zasto nrz ovog selektora sto se zavlaci ovim prodanim dusama i izdajnicima.. kad nece srcem da igra za reprezentaciju onda t8 i ne treba jer ga ne vuce i nece dati ni 40% sebe u tim utakmicama.. pa bolje stavit nek9g sto bi poginuo za tu zastavu i koji zivi da otpjeva himnu i da da vise od onog… Više »

Komsija
Gost
Komsija

“Boricu se da Borozan igra”????????
Reci da se zezas pa ce da nam bude lakse??? Borozan i Nenadic iz Srbije mogu ruku pod ruku.

mne
Gost
mne

A batali se njega…svako malo da ga molimo da dodje da igra. Decko jeste svjetska klasa, ali pretjeruje. Nema **** da izadje u javnost i fino kaze “necu vise da igram za CG” i to je to, nego kao razmazeno deriste iz coska. Kad je mogao na onakav nacin da propusti jedno veliko takmicenje sa svojom drzavom, sve nam je… Više »

marius
Gost
marius

borozan, pa jos vuko. e ima da igra za crnu goru, garant.

Vuleta
Gost
Vuleta

Je li realna ova prica? “Još uvijek nije u potpunosti zaliječio povredu zbog koje je propustio Evropsko prvenstvo..” covjek je igrao 10 dana nakon prvenstva protiv Barselone, izlazio nije iz igre.. i posle toga svaki Vardarov mec. Ne znam sto je muka da se kaze hocu da igram/necu da igram i prijatno.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Sramota je ovo..Ovo je sramota za CG..Umjesto da je svetinja dres CG..Moras da molis ..Pa da je Mesi..Joj bruka i sramota….Pa neka svako ide svojim putem…neka svako nosi dres koji pozeli……

123
Gost
123

daleko je on od mesija prijatelju po svim segmentima.ako nema zdravstvenih problema onda neka ga je stid i sram.

Send this to a friend