Rukomet

Borozan: Još me bole uvrede u medijima, reprezentacija je svetinja

Vuko Borozan

Crnogorski rukometaš Vuko Borozan kaže da ga još bole uvrede koje je čitao poslije priče da bi mogao da se povuče iz reprezentativnog dresa.

Borozan za “Sportklub” kaže da je za njega reprezentacija svetinja i da je presrećan što je na kraju kvalifikacija ispalo sve najbolje.

„Morao sam da reagujem. Hvala saigračima na podršci. Nismo imali tretman ni u medijima, ni kao ljudi ni kao rukometaši. I dan danas me bole uvrede koje sam čitao u medijima. Naslovi tipa, Vuko se prodao za šaku dolara i ide u Katar. Svi koji me znaju, znaju da je za mene dres sa državnim grbom svetinja. Nisam želio da se predam. Skupili smo se svi zajedno i dogovorili da se borimo do posljednih atoma snage. Da na kraju svega možemo da se pogledamo u oči i kažemo jedni drugima, nismo mogli više. Insistirao sam na tome da svi vjerujemo u ono što radimo. Uspjeli smo i srećan sam do neba zbog toga. Svima smo pokazali da vrijedimo i možemo mnogo. Pokazali smo da zaslužujemo isti tretman kao i rukometašice kojima od srca želim sve najbolje u godinama koje slijede“, naglasio je Borozan uz konstataciju da se približavaju tretmanu koji su željeli.

Naši će na Evropskom prvenstvu igrati sa Slovenijom, Njemačkom i Makedonijom.

„Evropsko prvenstvo? Teško je reći i pričati ambicijama. Daćemo sve od sebe, raditi duplo više od drugih i vjerovati da možemo da budemo iznenađenje u Hrvatskoj. Naši ciljevi kada je budućnost u pitanju su Svjetsko prvenstvo i plasman na Olimpijske igre. Ova generacija to može. Vjerujem u to“, zaključio je naš rukometaš.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
bana
Gost
bana

Tira la bomba, Vuko!

Donja Morača
Gost
Donja Morača

E moj Vuko. Mlad si shvatićeš. Sve su to mrzitelji Crne Gore. I nož ste im u srce zarili kad ste zaigrali. A to što izbačiste “majku” Rusiju vam nikad neće zaboravit.

Dežavu
Gost
Dežavu

Ne preskači terapiju

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Ha ha. Kako je vama što mrzite svoju državu sve čudno. Čudno vam je da neko voli svoju Crnu Goru više od Srbije i od Rusije. Ne zaboravi da izdajnicima brzo ističe rok trajanja. Eto Srbija vas je odavno otkačila. A nešto se ni Rusija na vas ne obrće.

YoYo
Gost
YoYo

Dobro je da si tu, svaka ti cast sto si prelomio!! Samo nemoj da te bole uvrede jer svi znamo da si pregovarao … niko odje lud nije… bolje zaobidji ovu pricu i patriotizam sprovedi i dokazi na terenu!! Bices najbolji na svijet samo ako budes pametan, sto u ovom momentu nisi bas…

Jovica
Gost
Jovica

Svaka cast majstore pokazao si ko si kako se igra za nacionalni dres. Ti si primjer mladima koji stasaju na sportskim terenima. Da si ziv i zdrav tako lijep i tako cojstven.

Send this to a friend