Rukomet

Budućnost se revanširala Mecu

foto: ŽRK Budućnost

Izdržale su pritisak rukometašice Budućnosti u važnom meču četvrtog kola grupne faze Lige šampiona – “plave” su u “Morači” savladale Mec 23:19.

Crnogorski tim savladao je sedmi put u isto toliko utakmica Francuskinje u glavnom gradu naše zemlje i revanširao se za poraz sa golom razlike iz prvog duela.

Jak protivnik, sa devet reprezentativki Francuske je u prvom dijelu mučio “plave” i sa 10:9 otišao na odmor.

Međutim, u nastavku su se razigrale izabranice Dragana Adžića i serijom 5:0 preokrenule na 14:10, da bi Mec prvi gol u drugom dijelu dao tek nakon skoro 16 minuta, dok je u tim trenucima blistala na golu Marina Rajčić.

Prednost Budućnosti išla je i do šest razlike, uspio je Mec da priđe na minus tri, ali ne i da ugrozi trijumf “plavih” dama.

Milena Raičević dala je osam golova, Itana Grbić i Đina Jauković postigle su po četiri gola.

Poslije četiri kola “plave” imaju četiri boda i u dobroj su poziciji pred nastavak takmičenja.

U sljedećem kolu za sedam dana Budućnost će gostovati Odenzeu u Danskoj.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kleopatra
Gost
Kleopatra

👏👏👏👏Bravo!!!

Zainteresovana
Gost
Zainteresovana

Marina je vazda.bila bolja od španjolke. Ne znam zašto se forsira ova druga.

Lavica
Gost
Lavica

Svaka čast cure sve ste odlične bile ali velika zasluga revanša je Marine Rajčić svaka joj čast , oduševila je sve svojom odbranom,ona gine na onom golu za odbranu 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Bravo !!!!!!!!!
Nek vas sreća i pobjeda prate i u Danskoj🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯

Bokelj
Gost
Bokelj

Evo sporta na kom montenegrini mogu da liječe komplekse. Ženski rukomet Hahahaha ko ovo gleda jbt

NBA
Gost
NBA

NJBOLJE SU NAJBOLJE CRNOGORSKE LAVICE! SRECNO!

mijo
Gost
mijo

golman he bio dobar ali mec je dobila Uprava

SerdarJanko
Gost
SerdarJanko

Golman izvadio mec, ulaz besplatan, tribine polu prazne…

Klara
Gost
Klara

To govori o nama a ne o njima 👏

Serdar Janko
Gost
Serdar Janko

To govori da su se ovi drzavni projekti ljudima popeli na glavu vise.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Serdare sto znaci to drzavni projekat i kad se osvji liga sampiona ne valja jer je tobos drzavni projekat pun li si mrznje kako mos zaspati od te muke.kad gube ne valjaju nista kad dobijaju pih drzavni projekat.usput bila je prazna tribina iza gola sto varvari bojkotuju,a jel djevojke zasluzuju punu salu zasluzuju.mi ne zasluzujemo njih a ne one nas

gost
Gost
gost

A no ciji ce projekat da bude kad Buducnost nije u privatnom vlasnistvu? I kad taj klub osvoji 2 Lige sampiona, a moze se slobodno rec i srebro na Olimpijadi – ne valja, jer je u pitanju drzavni projekat?!?! Ljudi, sto vam je?

varvar stari
Gost
varvar stari

svaka cast djevojke.posebno marini na strasnim odbranama

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Prvo treba cestitati ekipi Buducnosti na pobjedi. Ali budimo realni ovaj mec dobila je nas golman Marina Rajcic i katastrofalna realizacija zicera ekipe Meca. I dalje nemamo igru, Knezevicka solira, napravi dobar potez, a zatim tri pogresna, trener nema petlju da nju i Kacu ostavi na klupu, nema brzog uposljavanja pivota, treba dati sansu i Pletikosic, Premovic, mozda cak i… Više »

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Kacu i knezevicku ce uzeti svaka ali svaka ekipa koja igra ligu sampiona.jesu li ugrane,nisu,jesu li trenutno medju najboljima nisu.nekad dobije odbrana a nekad napad.cinjenica da je golmanka bila najbolji pojedinac al dzaba da je odbranila tri puta vise da nismo davali golove.ako ocekujes 10 razlike,pa mnogo je.poslije slabih rezultata ovo nije bila utakmica za kaljenje pojedinih igracica koje sigurno… Više »

promjene
Gost
promjene

Kneževićka ne može nigdje igarti, bar u ne u prvih pet najboljih ekipa Evrope. Ovdje je dobila najbolje uslove, da radi šta hoće, da igra šta želi, da uzme loptu i ne da nikome, svi ostali čekaju šta će da uradi, potpuno pogubi ekipu u napadu svoji greškama(posebno Brnović i Jauković). Prošle godine dali su joj da vodi ekipu i… Više »

Dirigent
Gost
Dirigent

Čestitam!!!

Send this to a friend