Rukomet

Budućnost želi da u Njemačkoj ovjeri vizu za Elitnu rundu

foto: ŽRK Budućnost

Kapiten Budućnosti Milena Raičević priznala je da mladom timu “plavih” više leže utakmice kod kuće nego gostovanja, ali da se nada da će na terenu Bitinghajma ostvariti pozitivan rezultat.

Crnogorskim šampionkama potreban je bod večeras u Njemačkoj, kako bi obezbijedile plasman u Elitnu rundu. U tom slučaju ishod meča posljednjeg kola protiv Vajpersa u “Morači” ne bi uticao na konačan plasman.

“Očekujemo mnogo više nego na prethodna dva gostovanja, naročito poslije pobjede protiv Meca. Pokazalo se da nam ne leže gostovanja i da igramo mnogo bolje kod kuće, ali vjerujem da ćemo odigrati mnogo bolje u posljednjem meču u gostima u grupnoj fazi. Igrali protiv Bigithajma na startu i to je bilo jedno od naših najboljih izdanja u sezoni, ali ne smijemo se zanositi jer igramo protiv tima koji je dva puta pobijedio Vajpers i pokazao da ima veliki kvalitet. Imaju odlične pojedince, ali pokazale smo snagu u prvom međusobnom duelu”, istakla je Milena Raičević.

Uspjeh u prošlom kolu u susretu sa dotad nesavladivim Mecom mnogo je značio Podgoričankama.

“Naše samopozdanje je na mnogo višem nivou nakon pobjede protiv Meca. Ne smijemo da potcijenimo Bitighajm, nego da imamo isti pristup kao i protiv Meca. Ukoliko bude tako, vjerujem da možemo i do pozitivnog ishoda. One su nas potcijenile u Podgorici, jer nijesu očekivale našu jaku i agresivnu odbranu. Bitighajm je protiv Vajpersa odigrao mnogo agresivnije, takoda su mnogo bolje u tom segmentu nego u prethodnim mečevima, a biće spremne i na našu odbranu za razliku od prvog međusobnog duela”, dodala je Milena.

Budućnost i Bitinghajm sastaće se večeras od 19 sati.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Navijac
Gost
Navijac

Dajte svo od sebe,smanjite greske(mislim na milenu)i doce rezultat! Puno srece!!!
I

Send this to a friend