Rukomet

Emotivna poruka Mladena Rakčevića

Crnogorski internacionalac Mladen Rakčević neće biti dio državnog tima u predstojećem kvalifikacionom meču za EP protiv Slovačke.

Nakon što se njegovo ime nije našlo na spisku novog selektora Dragana Đukića, iskusni pivotmen je na svom fejsbuk profilu napisao emotivnu poruku.

Rukometaš rumunske Konstance ne krije da se nadao povratku u nacionalnu selekciju, koja za njega predstavlja najveću moguću čast, kako je i sam u više navrata isticao.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BGD
Gost
BGD

Steta sto ga nista zvali.Evo mi smo vratili Cuturu i Bojinovica,a ovaj je mladji skoro 10 godina od njih.Kad je bal,nek je na vodi

Rade007
Gost
Rade007

Čovječe,kako sam uvijek volio ovog momka. Jedan od najsimpatičnijih rukometaša u istoriji. Uvijek se naježim kad se sjetim kako je doživio utakmicu Crna Gora – Švedska u baražu za svjetsko,kad smo na kraju meča dali gol za potvrdu plasmana,preko Vaska Ševaljevića. Tada je Mladen bio stručni konsultant u komentatoskoj loži. ZDRAVO BIO MLADENE!!!!!

Rambo
Gost
Rambo

Ovo je covjek koji je zasluzio svojom pozrtvovanoscu i ljubavlju prema drzavnom grbu da bude na spisku do kraja karijere, jer covjek je pravi primjer mladim momcima kako se treba odnositi prema reprezentaciji !

Lea
Gost
Lea

Trebas nam ti jos,diko crnogorska!

solex
Gost
solex

Ovakvi ljudi se iskreno bore za svoju drzavu

BogdanS
Gost
BogdanS

S vjerom u boga,za otadzbinu Crnu Goru,svaka cast DOKTORE!!!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Hvala za ovo do sada, a Bože zdravlja možda tvoje dijete zaigra za CG na radost svih.

Blavor
Gost
Blavor

Nije sporan talenst , zelja ,ima 35god , neka strategija je mladja ekipa za buduce uspjehe , a Mladenu svaka cast na svemu sto je dao za nacionalni dres!

Boki
Gost
Boki

Ovo je sramota da se tako lako odricemo svojih igraca kao da ih za izvoz imamo.Covjek se dokazao kao igrac i kao veliki patriota od samog pocetka.Kad politicari upravljaju savezom…nema kraja

boba
Gost
boba

Ne lupetaj, Boki, i ne vezuj sve za politiku, ne vjerujem da mu iko ima zamjerku, no je, vjerovatno, koncept podjele drugačiji

Kotor
Gost
Kotor

Mlado svaka ti cast. Bio i ostao si prije svega pravi covjek pa onda veliki sportista i nada sve pravi CRNOGORAC.

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Veliki igrac i veliki patriota

Pero
Gost
Pero

Sramota selektora da ga nije pozvao. Igra momak dobro i jos smo na toj poziciji bas tanki

Send this to a friend