Rukomet

Hrvati za koplje bolji

Reprezentativac Crne Gore Miloš Božović proglasio je Hrvatsku učesnikom Svjetskog šampionata već nakon prve utakmice baraža koja je sinoć odigrana u Osijeku.

“Lavovi” su razočarali i doživjeli potpuni debakl (32:19), a Božović uzrok teškog poraza vidi u nedostatku iskustva.

“Bolji su u ovom trenutku za koplje. Tačno je da smo parirali većim dijelom prvog poluvremena, ali nismo se snašli na promjenu odbrane, nismo imali rješenja za zonu 5-1, griješili smo, sudije malo pomogle Hrvatima i na kraju je ispalo kako je ispalo”, rekao je Božović sa Sport klub i dodao:

“Nije lako kada doživite ovako težak poraz, a pri tome ste većim dijelom meča dali sve od sebe. Rekao sam na početku da je Hrvatska bolja za koplje, ali Crna Gora ima potencijal. Mlada smo ekipa, a potencijal smo pokazali na Evropskom prvenstvu i u pojedinim djelovima utakmice sa Hrvatima. Nedostaje nam iskustvo, nedostaje nam rutina. Hrvatska je izborila plasman na Svjetsko prvenstvo, ali za nas revanš nije formalnost nego prilika da pokažemo karakter, da pokažemo zube, da steknemo iskustvo za iskušenja koja ovu generaciju očekuju”.

Revan između Crne Gore i Hrvatske na rasporedu je 14. juna.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
razal
Gost
razal

Ne trebate se vi nikome vise dokazivati moj Milose,odavno ste vi dokazani,ali steta sto imate kolege sto vas ostave na cjedilo svaki put kad je najteze,a po pravilu se o njima najvise pise.

Send this to a friend