Rukomet

Igrale smo kao da za Vardar nastupaju vanzemaljci

foto: www.zrkb.me

Milena Raičević smatra da su rukometašice Budućnosti bile previše impresionirane kvalitetom Vardara, što ih je odvelo u ubjedljiv poraz.

Iskusni srednji bek istakao je da su “plave” tek u nastavku zaigrale na svom nivou.

“Pitala sam, kao kapiten igračice na odmoru što se dešava, zašto ne možemo dobru igru i energiju iz Podgorice da prenesemo igrajući u gostima. Da li su možda iz Vardara vanzemaljci, pa da ih tako gledamo… U drugom poluvremenu, kao što ste vidjeli, igra je bila mnogo bolja. Znači, možemo, a barijera koju imamo je sigurna sam samo zbog mladosti kazala je Milena Raičević.

Koje stvari moraju bolje i sa kojim si nezadovoljna, konkretno iz ovog meča?

“Nezadovoljna sam igrom u odbrani, nije bila dobra do odmora. Nadovezali smo sve to i slabijom kretnjom u napadu, a vidno je bilo da se bekovi nijesu osjećali najbolje.”

Opet ste promašivali čiste situacije?

“Da smo dali pet zicera do odmora vjerovatno bi priča bila malo drugačija”, istakla je Milena Raičević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jorgovan
Gost
Jorgovan

Nije igra bila bolje u drugo polovreme. Nego su Vardar odmarale igrace, i dali sansu da igraju one koje inace ne igraju.

navijac
Gost
navijac

cus ona pitala igračice, umjesto ostale da pitaju nju šta radi na terenu, postala je najgori igrač Budućnosti, koja posebno u napadu svojim greškama potpuno izludi odlične mlade igračice i .Koja je “muka” da je trener ne smije zamijeniti. Bez šok terapije i radikalne promjene na klupi RK Budućnost srljamo u katastrofu. Zato nema više ni publike jer neće da… Više »

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Bruka ..sramota..blam…cg nema s ovim nista

Send this to a friend