Rukomet Lavice poslije drame izgubile od Rusije

Jauković: Tužna sam jer smo makar bod zaslužile

Crnoj Gori izmakao je bod u meču sa olimpijskim šampionkama Ruskinjama na startu druge faze prvenstva Evrope.

Imale su “lavice” napad za izjednačenje u finišu utakmice, ali ga nisu iskoristile.

“Ne mogu da kažem da sam razočarana, već samo tužna što nijesmo uzele makar bod, jer smo ga zaslužile. Bila je teška utakmica od prvog do posljednjeg minuta. Rusija je prenijela maksimalna četiri boda, došla je po medalju, ali smo joj se suprotstavile na pravi način. Držale smo se tokom čitavog meča, nismo posustale ni kad su povele, već smo imale napad za remi, ali nažalost nismo imale tajm-aut”, rekla je Đina Jauković.

Lijevi bek našeg nacionalnog tima smatra i da sudijski par iz Srbije nije bio na nivou u nekim trenucima meča.

“Nikada ne volim da trošim riječi na sudije, mislim da smo mi same presudile. Imale smo posljednji napad za remi, ali je sigurno da bi neke odluke u finišu drugačije uticale na našu psihu. Svaka nam je utakmica značajna za olimpijske kvalifikacije u martu, kao i za stvari koje nam se dešavaju pred kraj. Moramo da ih iskoristimo na najbolji način. Švedska i Španija su pokazale dosta na ovom prvenstvu, to će biti veliki plus za nas, jer uopšte nećemo imati okupljanja do marta”, zaključila je Jauković.

Crna Gora će šampionat nastaviti u nedjelju utakmicom protiv Švedske.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljufil
Gost
Ljufil

bogami si ti jedno 3-4 lopte izgubila! Gađaš saigračice u noge umjesto u ruke da dodaš loptu! Nema žaljenja, pobijedite preostale dvije do kraja!

Marko
Gost
Marko

Dosta je vise kukanja

MojaGora
Gost
MojaGora

Bogomi si ti kriva što nisi zadnji napad ubrzala, no usporavaš. U toku utakmice i Ispadanje lopte uz ruku, pogrešni pasovi…

Send this to a friend