Rukomet Lavice sjutra (7.00) protiv Rusije

Johanson: Blizu smo cilja, ali ćemo već sjutra morati da odradimo vrhunski posao

foto: RSCG

Poslije pobjede nad Japanom, crnogorske rukometašice igraju sjutra protiv Rusije možda i ključni meč u borbi za plasman u polufinale Svjetskog prvenstva.

“Lavice” su se približile mjestu u olimpijskim kvalifikacijama za Tokio, a eventualni trijumf nad Ruskinjama, donio bi izabranicama Pera Johansona priliku da se uključe u borbu za medalje.

“Blizu smo zacrtanog cilja, ali ćemo morati da odradimo vrhunski posao da bi uradili ono zbog čega smo došli. U dobroj smo poziciji, ali još ništa nije odlučeno. Neophodno je da odigramo dobro protiv Rusije i onda bi utakmica sa Švedskom mogla da bude odlučujuća. Nećemo kalkulisati, radimo naporno svakog dana i na kraju ćemo pogledati tabelu i vidjeti gdje smo”, rekao je selektor Per Johanson.

Naš sljedeći rival je u odličnoj formi, pobijedio je u prethodnih šest utakmica i sigurno će kao favorit dočekati meč sa Crnom Gorom.

Međutim, i naše djevojke su u dosadašnjem dijelu šampionata pokazale da mogu da igraju sa svima i da imaju kvalitet za najveće domete.

Sjutrašnji duel u Kumamotu počeće u sedam sati po našem vremenu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dragan
Gost
Dragan

Srecno nasim lavicama 🇲🇪♥️

Niksic
Gost
Niksic

Samo da Milena bolje igra i da ne gubi lopte svakih 5min

Barski
Gost
Barski

Trebaju nam dvije stvari sjutra. Malo sreće i korektno suđenje. Ostalo već imamo. Vjerujem da ću sjutra oko 9h ponovo ući ovdje da čestitam našim djevojkama na pobjedi. Srećno!!!

Ekonomista
Gost
Ekonomista

Ajmooooo, ujutro ranom zorom da pobijedimo Rusiju, nikad nam kroz istoriju nijesu pomogli a da nijesu trazili neku protivuslugu, samoò foliranje a boje se SAD, dakle ujutro bruuuutalno

Send this to a friend