Rukomet

Jovanka Radičević dio crnogorske javnosti nazvala miševima!

foto: germanyhandball2017.com

Jovanka Radičević odigrala je dobro po povratku u nacionalni tim, ali je onda uradila nešto što kapitenu reprezentacije nikako ne priliči.

Kritičare je na društvenim mrežama nazvala miševima.

“Biti dio ovog tima je čast i privilegija. Hvala na 23 prelijepa dana, bilo je emocija, smijeha, suza… Možda smo mogli i korak više, ali ponosna sam na vas. Hvala svima na podršci i kada smo gubili kada smo pobjeđivali, veliki pozdrav za sve koji su nas poslali kući poslije Japana inazvali nas L od lavica. E moji dragi miševi, mi smo za sve takve lavčine”, napisala je rukometašica Vardara na Instagramu.

 

 

Jovanki možemo da čestitamo na prikazanom na terenu, ali ovakav način obraćanja ne može da služi na čast djevojci koja je sa kapitenskom trakom predvodila nacionalnu selekciju u Njemačkoj.

Svako ima pravo da iznese svoje mišljenje, naročito ako to radi bez vrijeđanja nekog drugog, ali biti reprezentativac znači i biti iznad komentara navijača.

“Lavice” jesu u Njemačkoj napravile korak naprijed poslije dva takmičenja na kojima nisu prošle prvu fazu.

Ali, da nije bilo fantastične intervencije Marine Rajčić u meču sa Brazilom, možda bi se već poslije takmičenja po grupama vratile u Crnu Goru.

Kao narod skloni smo da brzo poletimo i dižemo u zvijezde, ali isto i žestoko kritikujemo.

Jovanka je uradila mnogo na našu zemlju, crnogorski rukomet, ali dio javnosti koji je kritički reagovao na poraz od Japanka nikako nije smjela da nazove miševima.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
flamantes
Gost
flamantes

Zapravo je pogriješila, jer je pacove nazvala miševima

Djuro
Gost
Djuro

A ti si obična stakorcina beskorisna

Petko
Gost
Petko

“ali je onda uradila nešto što kapitenu reprezentacije nikako ne priliči”
Kao i uvijek joj je svaka na mjesto ! ! !
I uvijek joj veliko HVALA za sve (i njoj svim ZLATNIM LAVICAMA) !

Ct Ul Pl
Gost
Ct Ul Pl

👏🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸👍👌👏✔️🔴🔵⚪️🔴🔵⚪️🔴🔵⚪️

Lobovanje
Gost
Lobovanje

Zaista volim i postujem Jovanku i sve sto je dala za Crnu Goru, na ovom prvesntvu je kao mnogo puta ranije bila nasa najbolja igracica. Misevi je nista ako je mislila na petokolonase i brojne uvrede koje su uputuli nasoj reprezentaciji, nasem narodu i nasoj zemlji. Ali, ona treba da bude iznad toga kao kapitenka reprezentacije. Mi cemo sluginim slugama… Više »

Pihhhh
Gost
Pihhhh

Mala odvratna prodata dps sluskinja

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Uh, kad zagrmi Joka: “ZA CRNU GORU”, a vi miševi bez svoje države. Bi da ste nešto drugo a tamo za vas niko pet para ne da. Ka i svim izdajnicima, polako vam ističe rok trajanja.

Neko stariji
Gost
Neko stariji

ZastoPS sluzkinja?Ima li ona pravo kao gradjanka ove zemlje da glasa? Slozicemo se da ima. Ima li pravoda glasa za DPS? Ima. Ima li pravo da glasa za nekoga drygoga. Ima i to. Kraj.

SrbIN
Gost
SrbIN

Crnogorac je teritorijalna odrednica, nacija nas pravoslavnih je Srpska,to su nam dokazali nasi preci koji su za srpstvo i vjeru ginuli,koima slavu taj je Srbin jer samo oni imaju slavu koju nam je Sveti Sava ustanivio

behappy
Gost
behappy

Crnogorac sam ne pripadam Srpskom, ti imas tvoje pretke ja moje, ne silim te da budes pod mojima, postuj i bices postovan

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Kakvo neznanje. Teritorijalne odrednice su geografski pojmovi koji nemaju svoje subjekte. Država Duklja, Zeta, Crna Gora postoji hiljadu godina sa manjim prekidima. A đe si ti ginuo, kad ste pod Turcima bili 450 godina a da nijeste pokušali da se oslobodite. Prestani da čitaš Politikin zabavnik.

HAHA
Gost
HAHA

Pa nijesmo mi pirocanci ni sumadinsci da nas ti odredjujes teritorijalno, mi smo svoju slobodu cuvali dok ste vi robovali i setali turske opanke nakon rucka. Pravoslavnih ima mnogo na svijetu pa nijesu svi Srbi. Kako si ti ginuli preci, slabo su sluzili Turcima, sta? A micite se od nas eto vam Kosovo, Republika Srpska, Krajina. Mi smo jasno na… Više »

behappy
Gost
behappy

Bravo svaka joj je na mjesto, ko prica protiv njih je ka Genije sto sledece SP fudbala navija za tudju zemlju, Ako si Crnogorka ili Crnogorac nemozes navijat za nikoga nako za svojega, a ako ne ucestvuje samo mozes da posmatras

tebra
Gost
tebra

rijetko dobar text CDMA!! svaka cast!

SrbIN
Gost
SrbIN

Odsrbice MRS ovo je bila i bice opet Srpska zemlja

Sport caffe
Gost
Sport caffe

Snila baba sto bi rada bila. Bice Crne Gore dok je Crnogoraca. Ne damo te zemljo dukljankska.

Živa istina
Gost
Živa istina

Biće vas dok vas podržavaju turci i šiptari kukavci crni a gdje ćete kad vam oni okrenu ledja svi na cetinje i ono će vam biti velliko koliko vas je bijedo prodata

Donja Morača
Gost
Donja Morača

A džabe miševi imena mijenjate. Još je Joka birala riječi. Da je rekla da ste Kvislinzi, peta kolona, izdajnici, mrzitelji svoje države, prodane duše, posrbice, sramni potomci slavnih predaka… ništa ne bi pogriješila. Pokazala je Joka i čojstvo i junaštvo. Sačuvala je sebe od vas i vas od nje.

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

Jovanka,svaka tebi cast i cijeloj reprezentaciji,borile ste se do kraja,uz Vas su svi iskreni i posteni ,oni kojima smetate su upravo ono sto si rekla,i gore od toga!SMRADOVI!E viva!

Stanko
Gost
Stanko

Sluga dps-a nekom pridikuje,eeeeee zemljo otvori se

slobus
Gost
slobus

Sluziti svojoj zemlji je casno, a sluziti tudjim interesima je izdaja!

🇷🇸
Gost
🇷🇸

🇲🇪🇦🇱🇹🇷=braca

Ljleljek
Gost
Ljleljek

🇲🇪🇦🇱🇹🇷=braca

Ljleljek
Gost
Ljleljek

Mali kratez i milogorski pacov ne koga kritikuje,ajde zetska smece MRS

Realista
Gost
Realista

Odsrbice svi vi I vasa joke koja pljujete po precima aj polako ,treca da vas je stood sto pljujete po svemu srpskom,a Srbi su bili i svi nasi preci,nek se zapita at dps-ovka sto je Branko Radicevic Srbin ili ne,pa moze li isto prezime predtavljati dva razlicita naroda,kod normalnog covjek a NE,kod bolesnika da.

slobus
Gost
slobus

Ajde malo na poucavanje, pa ima Seselja Hrvata, Voja vam je onda Hrvat. Ne, svaka cast srpskom narodu i Srbiji, mi samo kritikujemo kvislinge.

prk ti je
Gost
prk ti je

Bravo Joke, neka si rekla tim posrbicama sto su. Svaka cast i samo tako nastavi.

🇷🇸
Gost
🇷🇸

🇫🇷😃🇫🇷😃🇫🇷😃🇫🇷😃🇫🇷😃🇫🇷😃🇫🇷😃🇫🇷😃🇫🇷😃🇫🇷😃🇫🇷😃🇫🇷😃🇫🇷😃

Živa istina
Gost
Živa istina

Hahahahahahahaha….idemo fFRANCUSKA…

Mara
Gost
Mara

Draga Joke, mnogo je lakše anonimno, sa portala, pod izmišljenim imenom i sa umišljenim znanjem pisati komentare, nego ih izreći javno, stojeći iza svake izrečene riječi. Žao mi je ako su vas (lavice) povrijedili zlonamjerni komentari pojedinaca – vjeruj mi, nema to ama baš nikakve veze sa vama – ima nas raznih, sa različitim frustracijama i kompleksima, hejtera bez razloga,… Više »

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Pa zato su miševi. Ništa nije pogriješila. Ona je najviše na udaru posrbica jer je sinonim svih crnogorskih uspjeha u rukometu. Smeta im jer je uz Kaću najbolja igračica. Smeta im jer poljubi grb kad da go. A nož u srce im zabiju kad odpjevaju himnu.

Živa istina
Gost
Živa istina

A ti bas nešto znaš budaletino jedna…preci ti se utrobu okreću,mada moguće da su i oni bili prodate duše kao i ti milo gorko MRS SMECE

Немања
Gost
Немања

А што вас боли уво како ће да коментарише?? Има право зато што су стока. Забоље ме и за рукомет и за било које спортско дешавање јер ту најмање спорта има. А дјевојка има право да се обраћа онако како она жели исвака јој част на томе, јер овој стоци од народа ништа не ваља и ништа није добро. Прво… Više »

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Tako je Joke. Dosta smo saginjali glavu pred izdajnicima. Ovo je Crna Gora. Zna se ođe dobro ko su lavovi a ko su miševi.

Živa istina
Gost
Živa istina

Ajde Mrs u donju moraću budalo

Mirko
Gost
Mirko

Božji poziv za svako ljudsko biće… 18. Jer se otkriva gnjev Božji s neba na svaku bezbožnost i nepravdu ljudi koji drže istinu u nepravdi. 23. Jer svi sagriješiše i izgubili su slavu Božiju, 24. I opravdaće se zabadava blagodeću njegovom, otkupom Isusa Hrista, 25. Kojega postavi Bog očišćenje vjerom u krvi njegovoj da pokaže svoju pravdu oproštenjem pređašnjijeh grijeha;… Više »

aj polako
Gost
aj polako

Mirko, e sad, kakve ovo veze ima s temom?

Klara
Gost
Klara

Neka je komentarisala i treba razni dusebriznici ih kritikuju i nazivaju svakakvim imenima
Ponekad treba i ovako odgovoriti nekim ovi drugi ce je razumjeti
Podrska uvijek i kada gube i kada dobijaju

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Što je CDM ljut na Jovanku?

prk ti je
Gost
prk ti je

Zato sto su se nasli prozvani vjerovatno.

milosav
Gost
milosav

dobro sad, ne trebamo joj glavu kidat, ocigledno je iziritirana sto plasmanom sto komentarima…realno nij eni njim alako, novi trener 10 dana pred takmicenje,pritisci, ocekivanja,…sve je to ok, …ali opet, malo je precerala sa generalizovanjem mozda, …nije lijepo bez obzira na sve….velicina sportiste se ne ogleda ne toliko u njegovim ostvarenjima koliko u njegovoj sportskoj velicini ( a CG ih… Više »

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Nema stanova kod Miga, za osminu finala !

gost
Gost
gost

Mislim da CDM preceruje s ovim i da trazi ekskluzivu i skandal dje ga nema… Imate vecih i bitnijih stvari o kojima treba pisat.

joko
Gost
joko

,,Lavčine,, su ipak LAVOVI MUŠKOG RODA a ti si JOKE samo jedna u nizu negativnih likova koji se dijelu nacije koji samo realno posmatra i komentariše stvari rekla ono što govori o tebi!

FRED
Gost
FRED

Koje nacije, vi nemate naciju, vi ste posrbice. Srbi su veliki narod koji ima svoju zemlju i slavnu istoriju. U okolnim zemljama su trazili sluge da rade za njihove interese sto je legitimno.

Djuro
Gost
Djuro

Ajmo montenegrino miševi svi u onu rupu od cetinja…
Ttamo neka vas pojede vas šovinizam i separatizam….vrijedjam miševe vi ste stakori izbezumljeni

FRED
Gost
FRED

Boli nas uvo za rukomet imamo drzavu.

horny
Gost
horny

Ti koji su ih nazvali “ni L od lavica”, nemaju ni razloga da se ljute kad ih neko nazove “miševima”. Ne vidim u čemu je problem… možda tražimo od sportista da budu tuke koji ne misle svojom glavom i nemaju izražen stav kad ih neko vrijeđa. Njihova srčanost i činjenica da ne “daju na sebe” ih je i dovela do… Više »

lelek
Gost
lelek

Jovanka je prozvala kvazi-novinara Vijesti, koji je pokrenuo negativnu lavinu komentara i rekao da nisu ni L od lavica. A već posle sljedeće utakmice ih je dizao u nebo. Toliko o njegovom novinarskom znanju i ljudskoj veličini. A NEKA SI JOKE! Dežurni kritičari su inače živorni gubitnici bez vjere u bilo što koji se kriju iza tastature, tako da jesu… Više »

Gost
Gost
Gost

Jokeee,dobra si djevojka,ali nemas to pravo da nekog nazivas misevima.a ako si tako hrabra pa reci koga smatras misevima.mozda su ti “misevi” pobjegli u rupu,pa zato je prazna moraca.

Ayte
Gost
Ayte

Partijski aktivista DPS, zbog ove i sličnih pola države ne navija za reprezentaciju CG

lelek
Gost
lelek

Ne navijate vi za državu jer volite tuđu. Razlog ćete vazda naći. U CG reprezentaciju igraju i Srbi (fudbal, košarka, vaterpolo), treba li zbog toga da navijam za Hrvatsku, Bosnu, Makedoniju…. Sjedi, ne lupaj. Srce ti je onamo đe je, nije politika kriva…

Limski biser
Gost
Limski biser

Navijaj za Kambodzu..

Nera
Gost
Nera

Mnogo je manje tih od pola drzave.
I ovo nije njihova drzava,nego nasa Crnogorska.

lutka
Gost
lutka

sabrija je drugi dio nazvao majmunima,dobar potencijal za zoo

Ljubo
Gost
Ljubo

JOKE CARICE SVE SI U PRAVU BOG I SVETI VASILIJE OSTROSKI TI VAZDA POMAGAO.

boki
Gost
boki

A ovoj se vidi da je joj pamet i kultura nije baš jača strana.

Nikola
Gost
Nikola

Čestitke lavicama na uspjehu!

Zex
Gost
Zex

Da trebala je da kaze misici,mis veliki za ove je ljudina.Joke uz tebe je CG,a ovi misici nek grebu ko i vazda iz rupice.I prilici ti i da kazes sta oces Joke,jer si vise uradila za CG nego 95% Crnogoraca.

milic
Gost
milic

Sport je sport pobjede i porazi ,I Joka je čovjek od krvi i mesa pa nekad i pogrijesi ko svi mi,ali srcem igra za Crnu Goru i to sto ona i drugarice daju u nasem dresu malo koja zemlja ima !!! Svaka cas Lavcine ,posebno za himnu sve do jedne u glas . Kaća takodje naučila himnu (ranije nije pjevala)… Više »

z d
Gost
z d

Ove zlurade koji jedva čekaju da se nešto loše desi da bi iskomentarisali na brutalan način i sa ponižavanjem ljudi koji izgaraju za svoju zemlju treba i oštrijim riječima nazivati. Lavice su naš ponos i dika.

daga
Gost
daga

Za razliku od tebe Joke LAVCINA ima ona zvona,a ti imas osinjak,a sto se tice vaseg nastupa ba SP,svaka cast i bravo,Per Johanson nije imao vremena uigrati ekipu i ti je to,a onoga Adzica,bez obzira na sve dosadasnje neka je stid i sram-da ne pojasnjavam zasto-

mk antidemokrat
Gost
mk antidemokrat

super si odigrala protiv francuske, na nivou!!! lako je protiv tunisa… treba biti posten, da nije bilo adzica, drugi krug bi nam bio domet! hvala i dovidjenja, vrijeme je za mladje, novu energiju!!! na celu sa adzom.

razal
Gost
razal

CDM je upravu .Ne smije ona tako da komentarise.

Kotor
Gost
Kotor

Bravo Jovanka,i jesu misevi svi oni koji kritikuju.Imamo u odnosu na broj stanovnika najbolje sportiste na svijetu!!!!

Sekicetnik
Gost
Sekicetnik

Nista posebno…francuskinje su im oddrzalle llekciju kako se igra rukomet..a bogme i norvezanke igraju pravi rukomet …nije isto biti medju prve i medju osme… lavice …mogle da budete

podrumar
Gost
podrumar

Jovanka-da si Lavica ne bi te zanimali miševi

Bolje bi bilo da si kao kapiten vec danas pogledala meč sa Francuskom i malo to komentarisala

MK-POLJA
Gost
MK-POLJA

Nego sta su nego misevi…
Sta drugo da im kaze,ne mozes biti Crnogorac a navijati za tim druge Drzave…Svaka vam cast,uz vas je Mojkovac❤

Djuro
Gost
Djuro

A kako vam ovi vasi crnogorci iz ulcinja i tuzi navijaju za albaniju kad igra protiv vaše crne gore stakori jedani i to vam ne smeta…nego polako popeće se oni vama na vrat brzo ako Bog da

Dolhar
Gost
Dolhar

I tebe

Djuro
Gost
Djuro

A inače ste poznati u cg da ste vrh ljudi vi iz mk…😂😂😂😂😂

Pyer
Gost
Pyer

To sto ona kaze koga briga.To stoce u buduce i 16 mjesto proglasiti uspjehom i tome nije briga.Igraju za pare ne za lijepe oci.

Klara
Gost
Klara

Igraju za svoju drzavu zastavu himnu i za narod
Vazdaaa

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Odgovor je bio namjenjen novinaru koga svi dobro znamo,bivsi sam reprezentivac voljene Yugoslavie I ne sjecam se da je 80tih bilo ovakvih novinara I ovako zlih ljudi koji bi davali sebi na pravo postavljati ovakva pitanja…To su sve nasa djeca koja su napravila veliki podvig za citav region ne samo za Crnu Goru nego vi se bolje obratite tim misevima… Više »

Bokelj
Gost
Bokelj

Bolje da se manje krevelji po terenu a da vise igra…to ako se beci ne znaci da ostavlja srce na teren

Milica_Klicevo
Gost
Milica_Klicevo

Ne vidim nikakvu uvredu, samo komentar upucen ljudima minijaturne vrijednosti da su Lavice Crnogorsko zlatno ruho i neprocjenljivo blago! VOLI VAS VASA NACIJA SVIM SRCEM! JOVANKA,HVALA TI ZA SVAKU KAP ZNOJA KOJU SI PROLILA ZA REPREZENTACIJU!❤❤❤❤

Stvarno
Gost
Stvarno

A da nije dje pogrijesila? Koliko je naroda u CG vjerovalo u njih? Razmislite malo…Bravo lav(f)ice!!

Copy
Gost
Copy

Ne bi lose bilo da vi iz cdm nekad napisete svoj tekst, da ne kopirate druge portale. Jovanka se nije obratila javnosti nego se tacno zna kojem novinaru iz vijesti koji je jedva docekao da ih izvrijedja, sto je i uradio poslije poraza od Japana. Novinar N.N. da je stoti dio uspjesan u svom poslu kolko su one u njihovom,… Više »

Stvarno
Gost
Stvarno

Tako je!!

podrumar
Gost
podrumar

al ovaj NN je napisao sve kako zbilja jeste i sad ne znam šta je problem – istina boli, to je jedina muka

Copy
Gost
Copy

@podrumar Koja istina, izvini? Zasto se onda nije drzao te istine tokom cijelog prvenstva, nego ih je ispljuvao poslije utakmice sa Japanom a odmah poslije toga kad su usle u osminu i cetvrtinu finala dizao u nebo. Kako se ta “istina” promijeni za sekund? On je samo jedna obicna nula od covjeka koji se obrce kako koji vjetar duva!

mmontenegrino
Gost
mmontenegrino

Ma mi cemo da placamo,neka one igraju ,a vama je li zao??? Igrajte Joke,Kaca,Marina i ostale LAVICE,kakav god rezultat postigle nase seeee… E viva Montenegro… Vi ste nase zlatne laviceeeee… Sv Petar cetinjski ” nije me strah neprijatelja/protivnika,da ga je ko na gori lista,no me srah domacih izdajnika … U pravu je bio…

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A kako nece ? Gine u svakom trenutku provedenom na terenu, a i van njega i neko daje sebi za pravo da ih kritikuje ? Nego sta su nego MISEVI!

Jovanka R.
Gost
Jovanka R.

misevi bre i to mali misevi..

Dolhar
Gost
Dolhar

to JOKE!!!!!!!!!!!!!

mmontenegrino
Gost
mmontenegrino

Joke uz tebe su svi pravi crnogorci,samo kad te vidimo da ljubis grb na dresu…. Ljubimo i mi tebe… A ostali misevi/pacovi… Neka crknu 👍

Djuro
Gost
Djuro

Da svi pravi crnogorci iz Tuzi,ulcinja,rožaja,plava ajde dipr montenegrino da ista znaš nebi blejao tako ….

Ljubo
Gost
Ljubo

DJURO TI BLEJIS PA AJDE PREKO GRANE U OBECANU ZEMLJU STO IH ODRIJESMO NA MRTVO IME.

Živa istina
Gost
Živa istina

Ljubo poljubis me u guzicudebilu

Djuro
Gost
Djuro

Ljubo nesrecnice ne bleji i digni nogu kad pisas ne sramoti braću budalo

Klara
Gost
Klara

I sa Meduna Djuroooo

Dolhar
Gost
Dolhar

Djuro idi u srbiju

Živa istina
Gost
Živa istina

Djuro je tu gdje mu je mjesto i od pamtivjeka i za razliku od tebe zna ko je i šta je a ti ajde polako dokle si slojeva u te vuke gdje te nije imao ko šta naučiti budaletino

Drekavac
Gost
Drekavac

Potpuno ima pravo. Svaka joj cast. Najgore od svega je sto nju i ostale reprezentativke kritikuju oni koji u svom poslu nisu ni primaci njim, koje su u svom poslu medju osam najboljih u svijetu. Pogotovo ono brckalo iz Vijesti.

joko
Gost
joko

,,nju i ostale reprezentativke kritikuju oni koji u svom poslu nisu ni primaci njim, koje su u svom poslu medju osam najboljih u svijetu,, A kako misliš da uporediš jednog npr .kardiohirurga koji je recimo iz CG i 100ti je u svijetu sa Jokom koja je u RUKOMETU osma u svijetu. Doduše zarađuje 5-6 puta više nego ovaj kardiohirurg, i… Više »

mmontenegrino
Gost
mmontenegrino

U pravu je Jovanka svi koji ne podrzavate cg reprezentaciju i nase lavice ste misevi/pacovi i

Rade007
Gost
Rade007

Ja ne znam kako ima obraza da se oglasi nakon one bruke? Dinama nas sramote na velikim takmičenjima i još nas naziva miševima.

Samuel
Gost
Samuel

Ona je najmanji mis

Primorac
Gost
Primorac

Samuel, ne slažem se sa tobom kao ni sa Radičevićkom, poraz boli kako njih tako i nas ali ne trebamo se vrijeđati to ne vrijedi , jednostavno rečeno, ovo je ogledalo sveopšte naše kulture, a nije nam na nekoj razini da se dičimo mislim da ćeš se složit.

Dolhar
Gost
Dolhar

Odakle si ti

Anarhista
Gost
Anarhista

Tako je Jovanka.Kad brod tone misevi prvi napustaju brod.

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Ko je uopste ovome dao kapitensku traku pored toliko zbilja sjajnih cura?

milic
Gost
milic

Kako se javljaju lažni patriote što ti ne zaigras pa tebe da damo traku možda bi bolje pod uslovom da nijesi miš izdajnik .

Petar
Gost
Petar

Draga Joke,
Ti misevi kako ih ti nazva, su u skoli lastike igrali, loptu su samo na tv vidjeli, pa im se nemoj cuditi…

Dacko
Gost
Dacko

JOKO JOKO PA TI SI CAR

Cetinje
Gost
Cetinje

Neka si im rekla Joke

Dejo 6 mil 🌴🌵
Gost
Dejo 6 mil 🌴🌵

Ja tusic najljepši podgoricanin i cincur dolazimo sasku na svadbu mnogo je jači 😂😂😂😂😂😂što je radio nešo staki kad je bio zdrav 😂😂😂😂😂😂šou 😂😂😂😂😂🍁🌏👍

Dejo 6 mil 🌴🌵
Gost
Dejo 6 mil 🌴🌵

Ne može drugačije i da se otpevaju dvije tri starogracke pjesme stara varoš. …..šetajući pored ljubovica i zlatibore pitaj taru to je uslov da ti ja dodjem na svadbu 😂😂😂🍁🌏👍✡

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Steta ja sto Adzic nije otisao sa podmladjenim sastavom i uz samo Katarinu, gradili bi buducnost Crnogorskog rukometa na realnim osnovama. Joka je vrsila pritisak na rukometni savez i sta, plasman u osminu finala i neuigran i ne podmladjen reprezentativni tim. Nije ni moglo bolje kad Joka and co, pravi strategiju razvoja naseg rukometa !

Mix 88
Gost
Mix 88

Plasirali smo se u 4 finale, strucnjace.

podrumar
Gost
podrumar

zapravo-Savez je kriv za sve
Promijeniti trenera 10 dana prije-aloooo ko je to smislio

milic
Gost
milic

Strateg iz mišje rupe pasat!!! Joka ide sakrij se )))))

Kralj Milutin
Gost
Kralj Milutin

Znači ako je reprezentativka mora da trpi uvrede,da proliva znoj i dobije više udaraca nego bokser i normalno, da ćuti?!Nije normalno,ona srce ostavlja na terenu i vidi se sa koliko emocija doživljava svaki meč pa šta još treba da učini da bi bila “prava”?
A vas koji šaljete uvredljive komentare neka je sramota,baš ste miševi.

Micko
Gost
Micko

Stvarno novinaru svaka čast na tekstu nista ne bih imao da dodam ni da oduzmem.Znaci i ja sam kritikovao a siguran sam da ne volim ni trunku manje svoju Crnu Goru od nje iako sam daleko.Kad sam ja bio liberal Slavkov ne znam jeli se bila i rodila.Prilicno ulicarski zargon koji ne pristoji jednoj Crnogorki koja treba da je primjer… Više »

Savo
Gost
Savo

Ti miševi ti plaćaju da ideš tamo đe si pošla i da ih prestavljaš kako treba. To je ta kultura

Masan
Gost
Masan

Mi koji sa pravom kritikujemo misevi,a ti,Ko si ti?Ti si mala odvratna nakaza.

Ljubo
Gost
Ljubo

SRAM TE BILO.

Djuro
Gost
Djuro

Ljubo nalazi od nakaze

bar
Gost
bar

Svaka cast Jovanki.Dala je masu golova Danskoj.Ostale utakmice odigrala solidno. Cdm pise kriticki.U zadnje vrijeme sve vise lici na ostalle ,,nezavisne”medije

Bokelj
Gost
Bokelj

Odvratna do bola

dasdas
Gost
dasdas

Vidi se da je pismena…

Macka
Gost
Macka

Dok god ovakvi budu igrali, navijacemo za svakog ko igra protiv njih. Sve pohvale Francuskinjama koje su zgazile miseve.

Zabjelcanin
Gost
Zabjelcanin

Pobro, da nije ovih rukometasica i vaterpolista niko za nas cuo ne bi. Ne brukaj se zivota ti. I ovo malo sportista sto nam ostade vi pljujete po njima cim medalju ne uzmu, a kad su donosili medalje, kleli ste se u njih! Nidje veceg licemjerstva no kod nas!!

Ljubo
Gost
Ljubo

CEMU SE NADAS

Borko
Gost
Borko

Necu da vrijedjam samo neka gleda ove dankinje i neka vidi sve

Dejo 6 mil 🌴🌵
Gost
Dejo 6 mil 🌴🌵

Dankinji je milion eura ugovor na godinu dana nemoj tako rukomet je jedini opstajao budućnost 😂😂😂😂😂😂😂

MARKO81
Gost
MARKO81

Nije nazvala kriticare misevima,no novinara Vijesti.
Malo bekraunda vam ne bi falilo prike pisanja teksta.
Ovako samo branite kolegu koji je tada ispljuvao lavice,bezrazlozno i prljavo.
http://www.vijesti.me/sport/harakiri-lavica-966167

Nikola
Gost
Nikola

Nisam za uvrede i vrijedjanja, ali sklon sam kritici kada nesto ne funkcionise. Za razliku od nas koji to posmatramo sa strane i medjusobno komentarisemo, novinar ima mogucnost i pravo da iznese svoje glediste u javnosti. Ne vidim nista uvredljivo u tekstu novinara i manje vise slazem se sa njegovim vidjenjem utakmice sa Japanom. Lose su igrale i to je… Više »

gost
Gost
gost

Nijesam gledao tu utakmicu, ali koliko sam vidio iz statistike, vodili smo na poluvremenu, a do kraja se igralo na jedan gol. Dakle, nije Japan nikog razbio, a vjerovatno je bio bolji – zato je i pobijedio. Ali malo je nerealno nase ocekivanje i nipodastavanje Japanki – svi ih smatraju za glinene golubove koje mi prosto uvijek treba da rasturimo.… Više »

Micko
Gost
Micko

Druze novinaru svaka čast na ovom tekstu.A ovom drugu sto kaze da se ovi sto kritikuju kriju iza nadimaka i to da kažem da velika većina njih ima veća jaja nego on i jovanka zajedno.Konatruktivne kritike mora bit i ne mora da znaci automatski da je zlonamjerna.Jedino oni koji ne misle svojom glavom uvijek klimaju istom. Nadam se da sam… Više »

Djuro
Gost
Djuro

Kako ovi dps poltroni lupaju minuse…džaba vam je kad pola crne gore ne može smisliti ni vas ni vaše lavice…ffffuuujj podrepne muve….

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Ova mala debela nakaza da nekog vrjedja,e sve se propalo,kad novopecene milogorke mogu ovako davse ponasaju,moze im se kad sluze dps lupezima.

Liberal
Gost
Liberal

Setaj bre prodata dps slugo.

Tolosi
Gost
Tolosi

Nesrecnica iskompleksirana gine protiv Srbije i krevelji se,a sad kad treba nema je nidje i sa ovakvim komentarom sebe srozava,a da iritira svakog normalnog to je ziva istina

Olujko
Gost
Olujko

Mozda je naucila da se kreveljo od jednog tenisera iz regiona, cuvenog No25eta. Za razliku od njega nije psovala publiku, nije cijepala majice, lomila rekete, kreveljila se i imitirala protivnike, izmisljala povrede itd.

maša
Gost
maša

A ti “miševi” su mogli da kažu da od Lavica nije ostalo ni L. Je li bilo nešto uvredjivo u tome? Mislim da jeste.

Djuro
Gost
Djuro

Kako je agresivan ovaj mis mali od ove jovanke….ali ništa čudno od koga dolazi….ffffuujjj

Dzidzi
Gost
Dzidzi

I onda kazete jovanka pogrijesila?? Kazes od koga je fuj pa moze li biti veci mis nego ovakvi likovi

Pggg
Gost
Pggg

A od koga ti serdare dolazis

ciciban
Gost
ciciban

Tesko je poslije svakog prvenstva,takmicenja citati razne komentare i ostati imun jednom,dva puta,tri,cetiri,peti pukne film.Lako je komentarisati nama,lako je udijeliti uvrijedu nekome ko je ostavio snagu i napor da se postigne uspijeh,iako ponekad zasluze malo kritike, moralna podrska je glavni pokretac kako nas obicnih ljudi,tako i sportista,a ne cas ga dizes u nebesa,cas ga pljujes,to vec neide.

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Dovoljno je vidjeti ovu sliku i sve je jasno,dok ostale cure pristojno,sportski i dostojanstveno proslavljaju trijumf(kako uostalom i prilici crnogorkama) doticna neartikulisano vristi i izvodi neke grimase nesvojstvene pristojnom celjadetu a pogotovu jednoj reprezentativki.

ffffferplay
Gost
ffffferplay

…previse se utripovala,previse zeli sebe da istakne u prvi plan! neka se ugleda na Kacu i ostale djevojke!! savjetovao bih joj da obrati paznju na ponasanje na terenu i van njega,poy

Dejo 6 mil 🌴🌵
Gost
Dejo 6 mil 🌴🌵

Jovanka podrška oni još orah zalivaju to je moja bivša porodica 😂😂😂😂😂😂

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Neka si ti Joke iznijela misljenje pa neka se ljuti ko hoce. Mogle ste vise ali je i ovo dovoljno. Sport je igra i pobjede i porazi su njen sastavni dio.

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Nista neobicno za jednu ovakvu osobu,ajde da probam biti maksimalno korektan pa cu samo reci da je doticna vjerovatno i najiritantnija rukometasica na turniru.Ne ulazeci u njeno igracko znanje ali njeno ponasanje na terenu i izvan njega je blago receno prostacko.

Komita
Gost
Komita

Neka serdare ne pregoni, ne mozes joj oprostit…znas ti dobro sto.

Beli
Gost
Beli

Serdare nešto su te pogodile i ove riječi Jovankine i njeno radovanje pa može biti da i nijesi baš mnogo navijao za našu reprezentaciju. Biće da si ti ovaj miš a ne serdar.

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Nije ovdje tema za koga ja navijam nego ova primitivka koja je kapiten jedne reprezentacije i njeno seljacko ponasanje.No s`obzirom ko je podrzava mozda je bas ovakva i prava osoba na pravom mjestu.

Anonimus
Gost
Anonimus

Druže novinaru B.J. što je rekla istina je. Jednostavno ko se krije iza internet alijasa i pravi se junačina može se nazvati ne samo mišem nego i gnjidom. Barem njoj se ne može ništa zamjeriti. Kao što rekoh, čak je i birala riječi.

Send this to a friend