Rukomet

Jovanka Radičević: Napravile smo mnogo grešaka, tim kao Danska to kažnjava

Jovanka Radičević, foto: IHF

Poraz od Danske će sigurno ostaviti traga na crnogorske rukometašice, ali niko ne sumnja u veliku borbu u meču za treće mjesto na EP u nedjelju od 17.45.

“Lavice” su izgubile 27:23, Dankinje su jednostavno pokazale više, pa su osigurale prvu medalju na evropskim prvenstvima od 2004.

“Daćemo sve od sebe u nedjelju, iako nas čeka teži rival. Sa Danskom smo uvijek mogle lakše da igramo nego sa Norveškom i Francuskom, ali uradićemo sve da se podignemo i da pokušamo da iznenadimo”, rekla je Jovanka Radičević.

Bojana Popović: Teško je kada se ne uđe u finale, ali ćemo pokazati da smo velike

Duel sa Danskom bio je iscrpljujući od početka do kraja.

Milena Raičević u suzama: Morala sam da igram, želja je bila jača od svega

“Napravile smo mnogo grešaka u napadu sa igračicom više, to ne smije da se dozvoli u ovakvom meču. Dankinje su to kaznile. Teško je podići se, ali ostalo nam je još 60 minuta. Pokušaćemo da ponovo pokažemo da smo veliki tim”, istakla je popularna Joka.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Chunk
Gost
Chunk

JOKE!!!

Pamtimo
Gost
Pamtimo

Kako ono-na utakmici ću dati i život ako treba!
I šta bi od toga??
Niko vam život nije tražio ali gol ste baš i mogli
Savjet-ne tuče se u prsa,već se igra

Zlatko
Gost
Zlatko

Milena je stvarno bila nespremna . Trebalo je ubaciti samo po dva tri min.da odmijeni Itanu ili Pletikosićku . I igrale bi brže i više preko krila !! No što je tu je , treba probati za bronzu , Milenu na klupu, kad ne može ne može ! Srećno, možda i možemo protiv poraženih koje će se sada pokomatit u… Više »

oooo
Gost
oooo

Trebale ste izbacit Raicevicku i mozda bi imali vece sanse.

Send this to a friend