Rukomet

Kaća Bulatović želi kraj karijere sa peharom LŠ

foto: fra2018.ehf-euro.com

Katarina Bulatović se vratila tamo gdje je osvojila svoju treću titulu u Ligi šampiona. Reprezentativka Crna Gore i do ove sezone rukometašica Budućnosti juče je potpisala za Đer. Ugovor je na jednu godinu.

Mađarski velikan uskoro će braniti krunu na fajnal-foru u Budimpešti, ali čini se da naredne sezone neće imati moćan sastav kao do sada, s obzirom na to da će klub na kraju sezone napustiti velike zvijezde poput Nore Merk i Nike Grot.

Ipak, gdje je Kaća tu su često stizali pehari Lige šampiona, pošto Bulatovićeva osim pomenute krune sa Đerom ima još tri zvjezdice Lige šampiona dvije u dresu Budućnosti i jednu sa Slagelseom.

“Veoma sam motivisana, pomalo sam vođena i primjerom Anje Althaus koja je u Đer stigla u posljednjoj sezoni karijere i uspjela je da osvoji Ligu šampiona”, rekla je Kaća na predstavljanju u Đeru.

Dama koja igra na poziciji desnog beka istakla je kako nije imala dilemu oko izbora novog kluba.

“Nisam puno razmišljala da li da prihvatim poziv Đera, jer se radi o najboljem klubu na svijetu. Odlično znam i trenera Gabora Danjija i srećna sam što ću sarađivati sa njim”, dodala je Katarina.

Na mjestu Katarine Bulatović za Budućnost će u narednoj sezoni igrati (ukoliko ne bude još pojačanja) Barbara Lazović i Sanja Premović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LSCG
Gost
LSCG

Kako ce sad bez Lqmburginija i Ferarija

Send this to a friend