Rukomet

Kaća se oporavlja i vjeruje u mladu ekipu Budućnosti

Katarina Bulatović

Od Katarine Bulatović se očekuje da pravi prednost sa desne, napadačke strane terena. Sada, kada je oporavila rame lijeve ruke, i ona, i ekipa, lakše dišu. Biće spremna za start Lige šampiona. Njena uloga i u defanzivi je velika.

“Rame je sve bolje, počela sam da šutiram, još malo fali snage pri šutu, ali najvažnije je da ne osjećam bol”, rekla je Katarina.

Kaća je dobar dio utakmica iz pripremnog perioda odigrala bez učinka u napadu. Nije šutirala, nije mogla.

“Igrala sam, a nijesam smjela da šutiram. Užas. Svi su znali za to, pa sam se zbog toga osjećala beskorisno. Baš je bilo mučno, teško, ali sad je dobro. Radili smo terapije, oporavke, sve je kako treba, poslije mnogo stresa i nervoze. Sad, kada mogu da šutiram, nema veze što šut još nije jak, na sve sam zaboravila. Osjećaj je totalno drugačiji.”

Budućnost je u pripremnom periodu sparingovala i igrala utakmice sa Bukureštom, Krimom, Podravkom, Lokomotivom, Đerom, Erdom i Bjelovarom. Nekompletna, što je uticalo na rezultat, koji, istina, nije bio u prvom planu.

“Bez obzira na sve što je bilo, utakmice su nam bile od koristi. Vježbali smo ono što ćemo da igramo, nijesmo mogli da radimo punom parom, uklapali smo se u sistem, a što se mene tiče igrala sam bez šuta. Ali je dobro bilo da se vratim sistemu, u odbrani i napadu, da znam što i kako se radi. Šteta što ni Mika nije mogla da igra, ali imamo vremena da se uklopimo i sa njom. Nažalost, uvijek je neko falio, ali smo odradili dobar dio posla. Sad ide onaj ljepši dio.”

Od povratka u Budućnost i razgovora za Arenu, nije promijenila mišljenje, priželjkuje plasman na završni turnir Lige šampiona.

“Imamo ekipu koja ne treba da krije ambicije. Naravno, ne treba ni da letimo. Znamo što nam je cilj, treba svi da radimo za to. Ništa se nije promijenilo, samo da nas zdravlje posluži, nadam se da hoće. Neka bude sve kao što je sad, uz još malo bolji zdravstveni bilten.”

Pohvalno Kaća priča o mladim igračicama. Vidi lijepu sadašnjost i budućnost.

“Koliko god da je i za njih bilo teško, pokazale su da vole da rade. Vjerovatno će biti rasterećenije i sa manjim stresom dočekati Ligu šampiona. Mladost i iskustvo su uvijek dobar spoj. Priključile su nam se i mlađe iz Bojanine generacije i kod njih vidim ogromnu želju za znanjem i radom. Najhitnije je da budemo čvrsto na zemlji, da ne letimo”, istakla je Katarina Bulatović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Navijac
Gost
Navijac

Ma ti si igracica broj jedan.dovovljno je da krenes u napad i nemoras sutirati jer ce te cuvati najmanje 2 protivnicke igracice.nece ti vjerovati!!!sa srecom KACA!

Send this to a friend