Rukomet

Kaća za CG igra iz ljubavi i tvrdi da nije smijenila Dragana Adžića

Na njenim krilima Crna Gora je letjela do najvećih uspjeha u istoriji, zlata u Beogradu i srebra na OI u Londonu u oba slučaja bila je najbolji strijelac turnira. Sada će opet biti tu, a sa njom odmah rastu i ambicije “lavica” na Svjetskom prvenstvu.

Projekat Dragana Adžića da podmladi selekciju nije prošao kod onih (RSCG) koji su ga najprije podržali u tome, odlučeno je da Crnoj Gori trebaju najbolje igračice, a to znači i da se među lavice vratila i Katarina Bulatović.

“Srećna sam”, bilo je prvo što je Katarina rekla za Dnevne novine.

“Nismo bile na spisku za prethodno takmičenje, bila sam tužna zbog toga, ali sam sve prihvatila najnormalnije. Jednostavno život i sport su takvi. Kada dođemo u određene godine nekome ne trebamo i to je to koliko god da nam je to ponekad teško da prihvatimo, to je normalna stvar”.

Priča o odlasku Dragana Adžića na desetak dana pred Svjetsko prvenstvo je dobro poznata…

“Čitala sam i čula svašta ovih dana, ali niti sam postavljala selektora, niti sam ga smijenila. Za prethodnu akciju me nije bilo na spisku, zato me nije ni bilo sa reprezentacijom i to je to”, jasna je rukometašica ruskog Rostova.

Kaća se neočekivano našla i na spisku bivšeg selektora za Svjetsko prvenstvo, a pitali smo je i da li bi se odazvala da Adžić nije smijenjen.

“Odazvala bih se pozivu i došla bih ko god da je selektor”, nema dilemu Bulatovićeva .

“U tim sam godinama da za reprezentaciju igram zato što to volim i jer mi je stalo, a ne zato što je neko selektor ili nije. Promjena selektora nije uticala na moju odluku, već se ovdje radi samo o igranju iz ljubavi za svoju selekciju i svoju zemlju. I tako treba svi da razmišljamo i da bude neka poruka i mlađima”.

Djevojku koja je prije nekoliko dana napunila 33 godine pitali smo i da li nakon svega ima nešto da zamjeri Draganu Adžiću?

“Ne zamjeram. To je sve prošlost. Sve što sam imala da kažem rekla sam poslije Rija i ispričala se sa njim”, objasnila je Katarina.

“Sigurno da mi je bilo teško da prihvatim što nisam bila na spisku i na prošlom prvenstvu, ali kao što rekoh prihvatila sam sve najnormalnije. I mi i selektori smo tu od danas do sjutra”.

To što je povratnik u selekciju neće biti dodatan pritisak za crnogorsku rukometašicu…

“Ovdje sam prije svega zato što volim da igram za Crnu Goru… Sigurno je da ćemo dati sve od sebe, ali stvarno ne osjećam pritisak. Ne znam zašto bih”, dodala je Kaća.

Ako je cilj na Svjetskom prvenstvu, koje počinje 1. decembra, bez Katarine Bulatović i Jovanke Radičević bio proći grupu šta bio onda bio sa vama u timu?

“Odgovor na to pitanje bolje bi dali direktor i predsjednik saveza, kao i selektor. Mi smo tu da igramo najbolje što možemo i damo sve od sebe, a to što su oni postavili kao cilj najbolje oni znaju. Vidjećemo na kraju kakav će rezultat bili, ali normalno svi želimo najbolje”, zaključila je Katarina Bulatović.

Crna Gora će Svjetsko prvenstvo otvoriti u subotu, 2. decembra protiv Danske u Oldenburgu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
joka-osvetnica
Gost
joka-osvetnica

Nisi ti, no Joka, osvetnica 😀

H novi
Gost
H novi

Kaca treba da igra,i daleko je najbolja,kad nema resenja u napad ona loptu posalje u go,a ostale se zalete, pa loptu protivniu u ruke,i sto je najgore,odmah faul i isklucenje.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Puna podrška za Kaću i nadam se da će ostvariti odlične rezultate sa reprezentacijom.

joker jole
Gost
joker jole

sto ne kazes sta si radila sa Djokovicem u Riu nedelju dana, to je javna tajna.. otud posle i los rezult u riu a i njemu se to orgijanje obilo o glavu!!

free samples
Gost
free samples

ti ko da si pod jorgan im bio?

Dovla
Gost
Dovla

Kaca nije losa osoba, ali njeno ponasanje u reprezentaciji je lose. Zato je i odstranjena. Posle igara u Londonu pravila je problem nakon finala, nakon olimpijskih igara sama se bez tima vratila iz Brazila, odazvala se sad pozivu Johansona i gle cuda jos nije trening odradila, vec se na istom pojavila spremna za grad. Zamislite kako na to gledaju mladje… Više »

Dzidzi
Gost
Dzidzi

Kume nesto si pobrkao,ona igra u rusiju.a tu modu je uvela bojana koja je bez jedne utakmice iz penzije uzela lidersku pozicuju koje realno nije mogla imati pogotovo ne pored kace koja je bila u top formi.naravno da ce da je smeta.izgradila je autoritet i povjerenje kod igracica i onda se pojavljuje penzionisana bojana da napravi haos u ekipi.

Dovla
Gost
Dovla

Kakve veze ima dje ona igra sa komentarom? Pricam o reprezentaciji, ne klubu. Bojana je ljudska institucija za sve njih. Da se nije vratila u CG rukomet osvojili bi smo kao i do tad sto smo. Neka kaze Milena sto misli o ponasanju drugarice iz repke, kako ih dijeli i klanove pravi.

Sajo
Gost
Sajo

Uporedjivati Bojanu i Kacu je nekulturno neznalice nego izgleda pratiš rukomet zadnjih 2-3 godine .imas vidim internet pa malo izguglaj i onda pisi neznalice .problem o kom ti pričaš nema veze sa ove dvije igracice neznalice nego je problem vise klanova koje postoje u reprezentaciji vec duže vrijeme neznalice .ove dvije pomenute djevojke su bile taj ekstra kvalitet koji nam… Više »

Ivan
Gost
Ivan

Kaca sa 33 igra tri put bolje nego Bojana sa 40 i kusur. Jovanka je carica! Uz njih treba da se kale mlade snage. Ne ide to ka na trupicu. MOgu one jos dosta da pruze i ako ih godine stizu. Sve najbolje svakoj od njih. Zasluzile su pa kako god da je sad . Kapa dolje i njima i… Više »

zoran
Gost
zoran

pod vodjstvom adzica crna gora igra prepoznatljiv rukomet vec duze vrijeme. svi su stvorili odbrambeni sistem analizirajuci njegovu taktiku. vrijeme je da se uvode novine u igri i strategiji. normalno da treba kaca i joka da budu u timu. ali se mora raditi.

Lomi
Gost
Lomi

Kaca Bulatovic je bila i ostala nasa ubjedljivo najbolja rukometasica, i sramota je da nije bila pozivana na proslo takmicenje. Ona je i sa 33 godine i brza i eksplozivnija od svih nasih 20-godisnjakinja, tako da ako se nekako docepamo Tokija i za nju i za Jovanku mora biti mjesta tamo.

Tiho
Gost
Tiho

eksplozivna ?

Ljubiteljbudala
Gost
Ljubiteljbudala

Kad će shvatiti ovi komentatori da se u isto vrijeme mogu voljeti i žena i majka, ako niste papučari (bolje rečeno poltroni). Oslobodite se kompleksa snahe i svekrve kompleksaši jedni.

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Ha ha. Ti si izgleda ljubitelj samog sebe. Majke, žene,snahe,svekrve… Domovina je jedna i ona je majka. A vi što imate više majki ste fenomen, koji nije poznat niđe u svijetu. Kaća je na svojoj poziciji među najboljima na svijetu. Uz nju će Đina M. kao i Ujkićka uz Joku najbolje da uče.

a jes
Gost
a jes

Sjecam se kad je Kaca nosila majicu “Kosovo je Srbija”, zagrijavanje prije utakmice, 2006 godina. Posle svadje sa srpskim savezom sjetila se druge domovine. Pustite me ljubavi za pare..

Ljubiteljbudala
Gost
Ljubiteljbudala

I ti se otkri da si moj ljubimac. Majka je jedna, a ženu ti nije rodila majka ljubimče moj. Da ti razjasnim, iako je uzaludno ljubimcima razjašnjavati, jer je isto kao po vodi pisati.

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Što li je pjesnik ovim htio da kaže? Ne objasni nam je li tebi Crna Gora majka ili žena, snaha ili svekrva. Po tvojim komentarima bi se reklo da ti je Rusija majka, Srbija žena a Crna Gora ti je prinudni smještaj.

Ljubiteljbudala
Gost
Ljubiteljbudala

Kratko jasno Ima ljudi kojima je Crna Gora Majka, a ne vole je zato što mrze Srbiju, Rusiju i ostalu braću. Majka se bezuslovno voli, a ne voli se zato što se mrzi žena. Je li ti jasno ili ti se mora crtati. No mali je tvoj mozak da to sve shvati.

Donja Morača
Gost
Donja Morača

E moj ljubitelju samog sebe. Izgleda da si zaboravio da uzmeš terapiju jutros.

Ljubiteljbudala
Gost
Ljubiteljbudala

Za takve kao što si ti još terapija nije otkrivena. Neće ti pomoći ni ovo liječenje po portalima uzalud je to.

montenegrina
Gost
montenegrina

Imamo mi jos boljih rukometasica od Kace al imaju i godina i naravno ne igraju ,Kaca dvije godine zadnje ne igra kao u Riju i nema sto da se buni.Normalno je da sansu treba dat mladima ,a Adzic je ispravno postupio sto je nije zvao u reprezentaciju.Njoj je Crna Gora mnogo dala a ona nam vraca na najgori nacin.

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Srećno u Njemačkoj. Srcem i željom u sve utakmice pa kako bude. A ovi dušmani što se javljaju ionako ne navijaju za Crnu Goru no za Srbiju.

Cane
Gost
Cane

Ha ha ha bas me nssmija jutros.

Wednesday
Gost
Wednesday

Jeste tvoj drug, ministar multipraktik…

Ljubiteljbudala
Gost
Ljubiteljbudala

Adžić je čovjek od riječi koji je bio odlučio da podmladi reprezentaciju (mada malo ishitreno). Kako je od njega traženo da vrati “starije” igračice, a on je ostao pri svome stavu njega su privremeno (a u zavisnosti od rezultata na svetskom prvenstvu) a možda i stalno pomjerili sa kormila reprezentacije. Za Tebe i Jovanku sve najljepše, ali vi ste tu… Više »

Klara
Gost
Klara

Pa i ne pitaju se one one su tu da igraju najbolje sto mogu ta svoju zemlju i njima svaka cast
One su odlicne bez obzira ko im je selektor
Sve pohvale za CG rukomet
Mi smo svi sekektori i sve najbolje znamo 😂

Send this to a friend