Rukomet

Komovi iznenadili Partizan

foto: RK Partizan

Osokoljeni odličnom partijom protiv Mojkovca, rukometaši Partizana su bili ubijeđeni da će bez problema stići do bodova protiv Komova, ali su na kraju morali da se zadovolje neriješenim rezultatom 29:29.

Iako su uvjerevali da će pristup meču biti na vrhunskom niovu, da opuštanja neće biti, to se nije desilo.

S druge strane silno motivisana ekipa Komova je prikazala daleko najbolju partiju ove sezone. Igrala je kao u transu sredinom prvog poluvremena pobjegla na 12:9, a prvo poluvreme dobila sa pet razlike 16:11. Tek kada su bili satjerani uza zid igrači Partizana su počeli da se bore.

Uspjeli su da nadoknade ogroman deficit, poveli sa 27:26, ali momci iz Andrijevice nisu ni pomišljali na predaju. Uslijedila je triler završnica, a na kraju meč je završen rezultatom 29:29.

Na kraju, rukometaši aktuelnog šampiona mogu da budu zadovoljni konačnim epilogom jer su stigli minus od šest golova, a golman Jakov Sinđić inače juniorski reprezentativac Crne Gore je uspio da zaustavi posljednji napad Komova.

Najefikasniji u sastavu Komova bili su Vladan Kastratović sa 12 golova, Milija Kastratović sa šest i Aleksandar Bakić sa četiri. Kod Partizana,najbolji su bili Đorđo Perunić sa 13, Filip Blečić je postigao četiri, isto kao i Vuk Kaluđerović.

Ovakvom epilogu se najviše obradovao Lovćen koji će utakmicu sedmog kola igrati 14. novembra protiv Mornara sa realnim izgledima da stekne tri boda prednosti u odnosu na Partizan.

Send this to a friend