Rukomet

Laslo za pobjedu Budućnosti protiv Larvika

Rukometašice Budućnosti pobjedom su zaključili nastup u prvoj fazi Lige šampiona.

Podgoričanke su u šestom kolu pobijedile Larvika 26:25.

Uz dosta oscilacija odigrale su plavo-bijele meč bez rezultatskog značaja, ali su osvetile rivalu za poraz u prvom meču.

Gošće su bile bolje u prvom poluvremenu i vodile su poslije 30 minuta 16:13.

Ipak u drugom dijelu mnogo bolja igra plavo-bijelih, okrenule su rezultat, u finišu stigle do četiri gola prednosti (23:18), međutim Larvik je stigao do poravnanja golom Hjertner na 35 sekundi prije kraja.

Ipak u samoj završnici Laslo je bila mirna i pretvorila je sedmerac u pobjednički gol.

Đurđina Jauković je blistala sa devet golova, Laslo je dodala pet, četiri puta se u strijelce upisala Ramusović, tri Anđela Bulatović.

Budućnost u drugu fazu prenosi šest bodova.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Novi stil
Gost
Novi stil

Ova utakmica je bila idealna da se proba igrati sedam na sest sa dva pivota jer nijedna odbrana ne moze imati kvalitetan odgovor na Brnovicku i Ramusovicku sa dvije strane. Uz dobre nacrtane kombinacije, dosla bi i krila do izrazaja. Buducnost ima i bekove koji mogu kvalitetno proigrati pivote. Nadam se da ce Johanson imati petlje da u odredjenim situacijama… Više »

Maja Bulatovic
Gost
Maja Bulatovic

Kakav si ti majstor Adzicu sve ti svetalo.. a ovi dusmani neka znas sto!! .. od te djece pravis imena i karijere… treba da ti stope ljube…

Realno
Gost
Realno

Svaka cast, mlade igraju mastovito i vidi se da su spremne za brzu igru, brzi centar, samo sto to trener odmah zaustavlja, izvlaci Pletikosic i Grbic, poslije prve greske. Vidi se da imamo veliki potencijal i da u sledecim utakmicama treba da se vise rotira sa mladjim, Knezevicka i Bulatovicka po 30 minuta u igri. Posebno treba raditi sa Ujkic… Više »

gost
Gost
gost

Svaka cast, djevojke! Al zasto niko ne pominje da su u ovoj utakmici vecu minutazu dobile i: Suslova, dok su se Pletikosic, Konatar i Dzaferovic i upisale (narocito Dzaferovic koja ima svega 16 godina)… To je velika dobit od ove utakmice, mnogo veca od pobjede.

Hydra
Gost
Hydra

Jaukovic stvarno pokazuje da je klasa,Brnovic takodje,vidjelo se da su bolje od Larvika ali isto ova igra nocas je bila malo previse labilna,nece moci da priuste to protiv jacih protivnika.

CRNA GORA 1
Gost
CRNA GORA 1

Laslooooooooo…. Jaukovic…..Bulatovic…. toooo

Milica
Gost
Milica

Najbolje ste !!!

Sonja
Gost
Sonja

Tako je !!! Jaukovic sjajna, Andjela sjajna, Darli konacno u zadnjih par utakmica da proradi. Đevojke,samo gazite. Uvertira za ono najbolje ! 👏👏👏👏👏

Send this to a friend