Rukomet Sjajna atmosfera u našem taboru poslije velikog uspjeha

Lavovi presrećni: Poslije mnogo znoja i krvi, zaslužili smo plasman u drugi krug

Nemanja Grbović

Važan doprinos istorijskom uspjehu rukometaša dao je Nemanja Grbović.

“Poslije toliko godinu borbe, znoja i krvi, idemo u sljedeći krug. Potajno smo se nadali da možemo dalje, iako većina nije vjerovala u to. Mislim da smo zasluženi prošli. Imali smo mnogo problema, ali nećemo sada da se žalimo. Imamo dva dana odmora i nadam se da nećemo stati na ovome i vjerujem da ćemo ostvariti još jednu pobjedu”, rekao je Grbović, koji se potom osvrnuo na meč sa Slovencima:

“Borili smo se od prvog minuta i pokazali smo karakter jer smo se vratili i dobili tešku utakmicu protiv jakog rivala, kakav je Slovenija.”

Mladi Radojica Čepić još jednom je pokazao da je pred njim sjajna karijera.

“Ne mogu da vam opišem kako se sada osjećam. Ovo je veliki uspjeh. Dali smo sve od sebe, mnogo smo se borili, ostavili smo srce na terenu. Kao rezultat velike borbe došao je ovaj rezultat. I prije utakmice sam rekao da želim da pobijedimo. Nama je bio motiv više jer nikada nismo uspjeli da prođemo prvu fazu. Bez obzira ko nam budu sljedeći rivali, uvijek ćemo ići na pobjedu”, kazao je Čepić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Toman
Gost
Toman

OVAKO se vratiti iz izgubljene utakmice mogu samo momci ŠAMPIONSKOG MENTALITETA! Gledam ponovo, od 45 do 49 minuta nema što nije išlo naopako, i onda – LUDILO!!!

Tihana
Gost
Tihana

Naklon do neba momci! Kako mi je žao noćas onih izroda koji ne mogu da osjete ovo puno srce!

Send this to a friend