Rukomet Provjere za tim Zorana Roganovića

Lavovi protiv BiH tokom EHF sedmice

foto: RSCG

Muška seniorska reprezentacija odigraće dva kontrolna duela protiv Bosne i Hercegovine u sklopu EHF sedmice, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Dueli su na programu 25. oktobra u Tivtu i dan kasnije na Cetinju, što će biti odlične provjere za izabranike Zorana Roganovića, koje u januaru očekuje nastup na Evropskom prvenstvu čiji su domaćini Švedska, Austrija i Norveška.

Na spisku selektora Roganovića je 20 igrača: Nebojša Simić, Mile Mijušković, Jagoš Braunović, Aleksandar Bakić, Mirko Majić, Stevan Vujović, Vasko Ševaljević, Vasilije Kaluđerović, Miloš Božović, Božo Anđelić, Vladan Lipovina, Stefan Čavor, Igor Radojević, Risto Vujačić, Mirko Radović, Marko Lasica, Nemanja Grbović, Nebojša Simović, Branko Kankaraš i Bogdan Petričević.

U stručnom štabu selektora Roganovića su Gojko Vučinić, Anton Claesson i Andrija Damjanović. Direktor nacionalnog tima je Draško Mrvljević.

Okupljanje nacionalnog tima je u utorak, 22. oktobra u Tivtu.

Naša reprezentacija na Evropskom prvenstvu u januaru igraće u grupi A u Gracu, a rivali su Hrvatska, Srbija i Bjelorusija.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Istina
Gost
Istina

I đe je opet mali Vujović, desni bek??

Miki
Gost
Miki

Dje vam je Borozan, bez njega ne mozemo grupu proc !!!

Fcb
Gost
Fcb

Zar nije Borozan pristao da se vrati…?

Zoran
Gost
Zoran

A odakle Braunovica izvukoste da mi je znat???? Eeeee moj Direktore i selektore, nastavlja se po starom sistemu, da ih okupimo sto vise igraca iz razlicitih gradova, otvorite oci i pustite politiku, zovite momke koji zasluzuju, Dje vam je najbolji strijelac Makedonije Popovic???? valjda igra jacu ligu od CG….????

Send this to a friend