Rukomet

Loša završnica prvog dijela bila je uvod u poraz u Budimpešti

foto: zrkb.me

Bek Budućnosti Itana Grbić smatra da je loš finiš prvog dijela meča protiv FTC-a uticao da “plave” u nastavku izgube prvu utakmicu u Elitnoj rundi Lige šampiona.

Podgoričanke su u prvom dijelu imale i tri gola prednosti, ali su u završnici dozvolile Mađaricama da preokrenu i sa velikim samopouzdanjem dočekaju nastavak susreta.

“U prvom dijelu smo primile dosta golova, ali smo i dale dosta, jer se igralo brzo. Glupo smo dozvolile tri vezana pogotka u finišu, ali smo bile u igri. Na odmoru smo se dogovorile da ispravimo greške”, rekla je Itana Grbić.

Ipak, u nastavku od dogovora nije bilo ništa. Dragan Adžić će dobro morati da analizira gdje je nestala njegova ekipa u drugom poluvremenu. FTC je pojačao, a razbranila se i Melinda Sikora, pa je jedino pitanje bilo sa kojom razlikom će Budućnost biti
poražena.

“U nastavku smo podbacile u napadu i negativan osjećaj prenosile i na odbranu, što nismo smjele da dozvolimo”, jasna je Itana. “I njihova golmanka je odbranila nekoliko šuteva, što je pozitivno uticalo na cijelu ekipu Ferencvaroša. Mislim da rezultat nije realan, jer smo se borile, ali su Mađarice iskusnije i imaju vrhunske napadačice”.

Lijevo krilo Budućnosti smatra da će meč Podgorici sa istim rivalom biti sasvim druga priča…

“Ubijeđena sam da ćemo u ‘Morači’ imati pravi recept za njih i da im nećemo dozvoliti ovoliko golova”, zaključila je Itana.

U narednom kolu Budućnost će u subotu dočekati njemački Tiringer.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
HNovi
Gost
HNovi

Jaukovićka je glavni problem Budućnosti i reprezentacije. Potpuno uništava igru, troši mnogo lopti, jednom riječju katastrofa.

Send this to a friend