Rukomet

Majda i Jovanka se vratile u Budućnost!

Ženski rukometni klub Budućnost dobio je dva velika pojačanja za narednu sezonu – Jovanka Radičević i Majda Mehmedović potpisale su dvogodišnje ugovore sa “plavima”, potvrđeno je iz podgoričkog kluba.

Biće to povratak crnogorskih reprezentativki u podgorički klub nakon osam, odnosno tri sezone.

Radičević je od 2011. u inostranstvu, dvije sezone nastupala je u Đeru, potom je pet godina nosila dres Vardara, a trenutno je članica CSM Bukurešta. Jedna od najboljih svjetskih igračica na poziciji desnog krila, za Budućnost je nastupala od 2004. do 2011. i sa našim klubom osvojila dva trofeja Kupa pobjednika kupova (2006. i 2010.).

Sa reprezentacijom Crne Gore, 32-godišnja Podgoričanka osvojila je titulu prvaka Evrope i srebrnu medalju na olimpijski igrama 2012. godine.

Mehmedović je Budućnost napustila nakon sezone 2015/16 i posljednje tri je članica CSM Bukurešta.

Dvadesetosmogodišnja Baranka koja nastupa na poziciji lijevog krila, u dresu Budućnosti provela je devet godina u periodu od 2007. do 2016. Sa našim klubom osvojila je titule prvaka Evrope 2012. i 2015, a ima i trofej Kupa pobjednika kupova iz 2010.

Bila je članica zlatnog crnogorskog nacionalnog tima koji je 2012. godine osvojio titulu prvaka Evrope i srebro na Olimpijskim igrama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Joka čepulja
Gost
Joka čepulja

Bravo,2 glasača više…

Toni
Gost
Toni

puta 4.

Jokic
Gost
Jokic

Mozda da dovedu jos Tranborg i to je to. Pokriveni smo na svim pozicijama..

Varvar
Gost
Varvar

A ovoj doticnoj vise ne smeta Adzic…

Realan
Gost
Realan

Mora da se Adzic izvinio 😉

navijac
Gost
navijac

Bice da je obratno, to sto je bio naumio Adzic poslije Olimpijade zamalo je bilo pogubno i po Buducnost i reprezentaciju. Srecom na vrijeme se reagovalo, jedina posledica bila je odlazak navijaca, koji su jasno ukazali sta misle o svemu. Majda i Joka su institucije i za Adzica i Milenu.

Vrh
Gost
Vrh

Ljepota. Dezurni crnjaci neka u sebe trpe svoje komplexe… Samo Buducnost, samo Crna Gora!

Realan
Gost
Realan

Jos samo krstenog desnog beka da uzmu i eto ti ekipa za titulu.

Stara varos
Gost
Stara varos

Nisu ni imale dje poci no se vratiti ovamo.

Sonja 1979
Gost
Sonja 1979

Imale su ugovor sa bukurestom jos 2 god ako te ko pita cisto da znas dalabu

Prc CG
Gost
Prc CG

Sonja@pogrijesila si još 7 godina su imale ugovor…ajde ne mlati da te zamolim i batali se tih šatrovačkih ofucalih fora….a da možda si skoro ukapirala satro pa se sada praviš pametna ,sto da se radi nisi imala prilike prije 😱😱😱😱

Sonja 1979
Gost
Sonja 1979

Bbravoooo

Aaaaaa
Gost
Aaaaaa

Dobrodošle kući!!!!

Prc CG
Gost
Prc CG

Sutnuli ih bez mogucnosti produženja ugovora pa se kao vratile one u budućnost,vrijedjate nam inteligenciju gospodo.Nigdje niko ne pročitan ove vaše hvalospjeve osim kod vas….smijesni ste!!!!!

Stari
Gost
Stari

Ovaj “Prcko” je jos tu,a ja rekoh da se vratio na izgubljeno Kosovo !

Samokazem
Gost
Samokazem

Niko njih nije sutnuo.. imale su mogućnost produžetka ugovora i sa Bukurestom. 😉

Prc CG
Gost
Prc CG

Hahahahahaha aha

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Koja si ti intelegencija ???

Prc CG
Gost
Prc CG

Gradjanin@Kako je meni zao tebe,tako glupog!!!!!!Aaaaaoooo a ti si Anštajn,izvini ne prepoznadoh te 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Zadužio si planetu svojim radom i doprinosima ….

Prc CG
Gost
Prc CG

“Crnogorac”šta je to,kakvo je to ime šta to znaci,maze li se to na hleb???!!!Potpuno nepoznat pojam u literaturi,osim u ovoj vašoj dukljanskoj….ajde jadan prti polako pud tih čuka odakle si sišao,nisi ti za civilizaciju!!!!!

dobronamjerni
Gost
dobronamjerni

Tvoj komentar ne zaslužuje odgovor pa s toga jedan dobronamjerni savjet – potraži nekog psihoterapeuta, dok još nije kasno.

Prc CG
Gost
Prc CG

Obično oni kojima treba psihijatar ili psihoterapeut ga i preporucuju,vjerovatno iz ličnog iskustva.Takvih dusebriznika koji svoj hleb jedu a tudju brigu brinu mi je pun kofer,ajde prijatno i uzivaj sa svojim psihoterapeutom.

Hydra
Gost
Hydra

Interesantno,sad je pitanje da li ostaje Adzic?

Jakša
Gost
Jakša

Za Budućnost i uopšte za crnogorski rukomet bilo bi vrijeme da ode.

istina
Gost
istina

Trebalo bi da odmori jedno vrijeme…… dovesti trenera koji će forsirati moderan rukomet, brzi centar, ako treba igra sedam na šest, jer imamo dva vrhunska pivota( nordijski stručnjak). Sve ovo Adžić ne želi da sprovede, već se drži Milene, koju nije smio da zamijeni, iako je bukvalno svojim greškama gubila utakmice. Sada dolaskom ove dvije igračice nadam se da će… Više »

Hydra
Gost
Hydra

Razumijem zasto kazes to,ali sva ova prica sa forsiranjem modernog rukometa je pomalo trula,vec smo vidjeli na ne samo ovom vec i svim ostalim prvenstvima da dobija ekipa koja igra cvrstu odbranu,uvijek je tako.Ali slazem se da su potrebne neke dalje izmjene u sastavu,prije svega ako ima para trebalo bi da se dovede neka dobra golmanka.

Čapur
Gost
Čapur

Opet jaka budućnost, bravo!

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Bravo ,odlican potez

Send this to a friend