Rukomet

Majda Mehmedović posjetila mlade rukometne klubove Feniks i Bek

Dva prijateljska rukometna kluba Feniks i Bek za svoju petu godišnjicu postojanja svim svojim generacijama su priredili najljepše iznenađenje na treningu. Posjeta igračice CSM Bukurešta Majde Mehmedović i jedne od najboljih crnogorskih reprezentativki izazvala je tajac i oduševljenje u sali.

Trudeći se da pokažu naučeno i da privuku pažnju gošće sve selekcije su imale svoje predstavljanje kroz igru. Dijelili su se autogrami. Pale su fotografije. Nisu izostali ni praktični savjeti kad su šutevi sa krila u pitanju. Kraj treninga ostavljen je za razgovor.

Zadovoljstvo djece i njihovi osmijesi pokazali su stručnom štabu da su uspjeli u namjeri i dobili mali podstrek za bolje rezultate u skoli i na terenu.

Da se u ovim klubovima uspješno radi pokazuje primjer mlade Nikoline Vukčević koja je na početku sezone iz Feniksa potpisala ugovor sa ekipom Budućnosti, zadužila dres crnogorske reprezentacije i debitovala u utakmici sa Italijom sa 17 godina.

Kao kadetkinja Suzana Zečević sa reprezentacijom će igrati Mediteranske igre i sada kapitenka Feniksa Tamara Džarić našla se na širem spisku priprema selektora Bojane Popović.

“Srećni zbog svih u klubu nastavljamo da radimo, vršimo upis mladjih generacija ponoseći se svojim igračicama i njihovim uspjesima. Zahvaljujemo se Majdi na posjeti koja nam je značila puno u nadi da se možda baš među ovom djecom krije nova nasljednica Majde Mehmedović, Jovanke Radičević, Milene Raičević”, rekla je predsjednica klua Lidija Vukašinović.

Send this to a friend