Rukomet

Mehmedović: Srećna zbog sebe i zbog Budućnosti

Šampion se probudio, Majda Mehmedović leti, epilog: Bukurešt sa zalihom od pet golova čeka subotnji četvrtfinalni revanš Lige šampiona sa FTC-om u Budimpešti.

“Prezadovoljni smo sa novim trenerom, pozitivan je, kockice su se posložile, sa nama je već šest dana i promjene su očigledne. Donio je drugačiji sistem, više nam odgovara i dobro smo se uklopile. Imamo i dosta nekih čistih, jasnijih zadataka i djelujemo moćno”, kazala je crnogorska reprezentativka Mehmedović.

Majda je postigla četiri gola, iz pet pokušaja, u tandemu sa krilne pozicije sa Karmen Martin i Gulden sa srednjeg beka, bili su fatalni za favorita.

“Igrali smo dobro odbranu, iskoristili smo i kaznili njihovo slabije vraćanje. Trčale smo 60 minuta, našle im slabu tačku, a bile su u punom zaletu. Očigledno nam je trebala ovakva utakmica, da nas podigne, letjele smo i bile tu jedna za drugu. Kao tim smo igrale, što raduje i to je prva utakmica u Ligi šampiona koju smo odigrali na visokom nivou. Najiskrenije, poslije sedm mjeseci kako sam ovdje, konačno sam, i ne samo ja, uhvatila ritam”.

Još jedan zanimljiv podatak iznijela je Mehmedović.

“U nekim djelovima utakmice kao da sam umjesto Karmen, vidjela sebe i Radu Petrović iz Budućnosti. Podsjetilo me na onu igru iz Budućnosti i osjećala sam se prelijepo. Nadam se, iako znamo šta nas čeka u Budimpešti, da ćemo u revanšu, ponovo pokazati pravo lice”.

Majda smatra da je samo Budućnost sigurna za put u Budimpeštu.

“Čestitam im na igri, na odnosu, posao su završile na vrijeme. Nama, kao i ostalim ekipama, predstoji još šezdeset teških, neizvjesnih minuta”.

Prokomentarisala je crnogorska rukometašica ostale rezultate četvrtfinala.

“MEC je bio na visokom nivou, između ostalog kao i tokom cijele godine. Pružaju dobre partije, a vidjeli ste kako su odigrali i grupnu fazu protiv Budućnosti. Nijesu za potcjenjivanje, ima i za njih mjesta na F& Nema sumnje da ih čeka težak meč u Mađarskoj, ali ako ponove odbranu iz prvog meča… Vardar je, kao i Budućnost, pružio očekivano dobru partiju”.

Mjesta u srcu ima dosta za njenu Budućnost.

“Budućnost je uvijek u srcu, radovala sam se pobjedi, a poraza se nijesam plašila. Znam na koji način se radi u ekipi i kako dolaze do forme. Igrale su za pohvalu, a raduje što su i mlađe dobile šansu. Želja i borbenost bila je za respekt”, istakla je Mehmedović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Majda=carica!

Send this to a friend