Rukomet Svjetsko prvenstvo u rukometu

Mehmedović uoči Srbije: Borićemo se svih 60 minuta

Rukometašica Crne Gore Majda Mehmedović svjesna je da meč protiv Srbije ne nosi rezultatski značaj, ali obećava da će ekipa odigrati borbeno i posljednju utakmicu na Svjetskom šampionatu.

“Lavice” su ispunile prvobitni cilj, napravljen je značajan korak ka Olimpijskim igrama, ali zasad je u mislim završetak planetarnog takmičenja.

“Ne mogu reći da nisam zadovoljna partijama na prvenstvu. Ostaje još utakmica sa Srbijom, biti peti ili šesti možda i toliko nije ni bitno, ali nama znači taj meč i nam da ćemo se boriti od prvog do posljednjeg minuta”, rekla je Mehmedović i dodala:

“To su djevojke koje možda i najbolje poznajemo. Igraju dobro na ovom šampionatu i ne očekujemo lak meč. Pobijedile su u Japanu mnogo kvalitetne reprezentacije, tako da će biti borba svih 60 minuta”.

U martu iduće godine “lavice” će juriti olimpijsku vizu.

“Iskreno ne plašim se nikoga, ko god da dođe dobro ćemo ih spremiti i dati sve od sebe da ponovo budemo na Olimpijskim igrama”, kazala je Mehmedović.

Duel Crne Gore i Srbije na rasporedu je u noći između četvrtka i petka od 03.30 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SrbiSuTurci
Gost
SrbiSuTurci

Derite srbe, za nas je to zlatna medalja!!!

Bojsi
Gost
Bojsi

Nevazna utakmica, i nase i niihove su ostvarile cilj.

DECART
Gost
DECART

ISKRENO, NEMA SE STO IZGUBITI A NI SUPROTNO MNOGO DOBITI ALI LIJEPO BI BILO ZAVRSITI SA POBJEDOM SIGURNO DOBRU EKIPU SRBIJE..PAMETNO I KONCETRISANO TOKOM CIJELOG MECA I NADAMO SE POBJEDI

Darko
Gost
Darko

Nemojte greote. Pustite ih malo. Ipak su komsije.

Send this to a friend