Rukomet

Mladen Rakčević vraćen u reprezentaciju

Pivot rumusnke Konstance Mladen Rakčević se poslije tri i po godine odsustva ponovo našao na spisku muške rukometne reprezentacije Crne Gore.

Selektor Dragan Đukić je Cetinjanina uvrstio na širi spisak igrača na koje računa uoči Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

“Nakon razgovora sa selektorom rado sam prihvatio poziv da poslije tri i po godine budem na širem spisku za Evropsko prvenstvo. Moja zelja, volja i ujedno emocija prema Crnoj Gori nikad nije bila sporna. Ako selektor procijeni da mu trebam, uvijek sam tu za reprezentaciju, ako pak bude drugačija procjena, poželjeću im sreću i biti kao i uvijek najvatreniji navijač. Ono što sada treba ovoj selekciji je da se što bolje pripremi i da im svi damo apsolutnu podršku za što bolji rezultat. Neka je VJEČNA CRNA GORA”, napisao je Rakčević na svom Fejsbuk profilu.

Pored Rakčevića, na spisku se nalaze Rade Mijatović, Nebojša Simić, Mile Mijušković, Miljan Vujović, Miloš Vujović, Igor Marković, Milan Popović, Mirko Majić, Marko Lasica, Mirko Radović, Igor Radojević, Luka Radović, Nemanja Grbović, Vuk Lazović, Nebojša Simović, Mladen Rakčević, Vuko Borozan, Miloš Božović, Stevan Vujović, Danijel Vukićević, Vasko Ševaljević, Žarko Pejović, Božo Anšelić, Bogdan Petričević, Stefan Čavor, Vladan Lipovina i Ivan Perišić.

“Crveni” će igrati u grupi u Zagrebu sa Njemačkom, Slovenijom i Makedonijom, a upravo će prvi meč igrati protiv aktuelnog šampiona Evrope – 13.januara.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cg 09
Gost
cg 09

Simic-Grbovic-Vujovic-Borozan-Sevakjeviv-Lipovina-Lasica! Ne izgleda ni malo naivno! Srecno!

marko
Gost
marko

Pozvao mih i Petra Kapisodu, Djurkovica…moze i Djukanovic

horny
Gost
horny

rakčević je vjerovatno tu kao opcija umjesto grbe ako se ne oporavi na vrijeme…

Aaaa
Gost
Aaaa

Branko Vujovic…

Mira
Gost
Mira

Bravo! Srecno momcima, jaki smo!

Mijo
Gost
Mijo

Jedan od rijetkih koji nije loše priča o crnoj gori pošto nije pozivan za reprezenntaciju. Mladene nek ti je sa srećom povtatak

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Bravo!

Send this to a friend