Rukomet

Nebitno ko je rival u polufinalu LŠ

Staro društvo na dobro poznatom mjestu. Budućnost, CSM Bukurešt, Vardar i Đer baš kao i prošle sezone ponovo su se plasirali na fajnal-for Lige šampiona za rukometašice u Budimpešti, a danas će u gradu na Dunavu saznati ko će sa kim “ukrstiti koplja” u polufinalu.

Vrijeme je za žrijeb, od 13:30h u prijestonici Mađarske kuglice će odrediti sudbinu učesnika završnog turnira, a njemu će uz naše Katarinu Bulatović i Itanu Grbić, prisustvovati i Tamara Mavsar (Vardar), Anita Gorbic (Đer) i Line Jergensen (CSM).

Kao i obično, iz našeg velikana nemaju nikakve želje pred žrijeb…

“Apsolutno nam je svejedno koga ćemo izvuci”, jasna je Biljana Novović. “Ko god to bude, spremićemo ga na najbolji način”.

Stari poznanici – očekivano

Isti rivali kao i prošle godine naći će se pod svodovima Laslo Pap arene, 6. i 7. maja očekivano ili ne?

“Po mom mišljenju, očekivano su se na završnom turniru našle ove četiri ekipe. Jednostavno, najbolji timovi će biti u Budimpešti”, smatra Bilja.

Top forma? Bićemo još moćnije

Vratićemo se još jednom na četvrtfinalne duele sa Larvikom… Da li ste u klubu vjerovali da ćete baš tako lako odraditi oba meča sa norveškim velikanom?

“Larvik je kvalitetna ekipa, ali kada igramo na nivou na kom smo igrale ta dva meča, ni Larvik niti bilo ko drugi ne može da nas pobijedi”, smatra lijevo krilo Budućnosti.

Budućnost je u četvrtfinalu, čini se, dostigla top formu da li će biti teško da je održite do prvog vikenda u maju kada je na programu fajnal-for?

“Da, u odličnoj smo formi, a vjerujem da nećemo samo ostati na ovom nivou, već da ćemo biti još bolje i moćnije”, zaključila je Biljana Novović.

Majda: Budućnost? Samo u finalu

Osim igračica iz Budućnosti na fajnal-foru će se naći još tri rukometašice iz Crne Gore. Majda Mehmedović u dresu Bukurešta, kao i Andrea Klikovac i Jovanka Radičević sa Vardarom. Pred žrijeb pitali smo Majdu da li bi željela da kuglice u polufinalu spoje upravo CSM Bukurešt i njenu “prvu ljubav” Budućnost…

“Iskreno, voljela bih Budućnost u finalu”, jasna je Majda.

Ko je najbliži evropskoj kruni?

“Na fajnal-foru je sve moguće i svi su favoriti. Ko god da dođe spremićemo se najbolje što možemo. Mislim da svi imamo šanse za osvajanje”, dodala je Majda Mehmedović.

Tags
Send this to a friend