Rukomet Saopštenje Matee Pletikosić

Netačni su medijski navodi, Crna Gora ima posebno mjesto u mom srcu

foto: ŽRK Budućnost

Novopečena crnogorska reprezentativka Matea Pletikosić oglasila se saopštenjem u kojem navodi da je iz konteksta izvučen naslov da za našu selekciju neće igrati iz ljubavi, kao što bi to bio slučaj u dresu Hrvatske.

“Sigurno neću igrati za Crnu Goru iz ljubavi kao što bih igrala za Hrvatsku. Gledam svoju budućnost, želim se ostvariti kao sportistkinja”, kazala je prethodno Pletikosić za sajt 24. sata.hr.

Međutim, danas se oglasila porukom da Crna Gora ima posebno mjesto u njenom srcu.

“Htjela bih da demantujem netačne navode koji se pojavljuju u naslovima ovih dana. Rekla sam da nije isto igrati za Hrvatsku koja je moja domovina, ali isto tako sam pet godina u Crnoj Gori i ti ljudi su mi dali priliku i šansu u svemu i uvijek su stali iza mene kao da sam njihova. Nikada ne bih mogla da igram za neku državu koju ne volim i u kojoj se ne osjećam kao kod kuće. Samim tim, Crna Gora ima posebno mjesto u mom srcu. Naslov koji se pojavio je izvučen iz konteksta i plasiran u krivom smjeru”, piše u reagovanju Pletikosićeve.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Onda Djevojko pamet u glavu. Sama si izazvala ovo tvojim komentarima za hr portale. O kakvome kontekstu pricas? No fino si pocela.

Prč
Gost
Prč

Nije ona kriva,rekla ke posteno sto i kako.kriv ne savez sto dovodi strance u reprezentaciju.njoj licno nista ne zamjeram jer je nlrmalno da tako osjeca..pitanje je dal nama trebaju takvi reprezentativci bez obzira na kvalitet.sjetimo se samo sto je uradila vecina naturalizovanih fudbalera sa sve selektorom.vrikeme je da iznjedrimo svoje pa ce vremenom doci neka sjajna generacija,mislim na sve sportove.

Hydra
Gost
Hydra

Ajde jadna izgubi se,prosipaš se sa izjavama.

The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

Neka sad.

Ciko
Gost
Ciko

Divno si počela đevojko…

Rade007
Gost
Rade007

Pa ,ko je pisao taj intervju? Kurir?

spearhawk
Gost
spearhawk

Ko je htio razumio je. Normalno da niko ne može igrati za drugu državu kao što bi za svoju. Ne sumnjam da ćeš dati sve od sebe da pomogneš Crnoj Gori.

Tomahavk
Gost
Tomahavk

Mogu Srbi iz Crne Gore.

roki
Gost
roki

Tako je mala

Ranko
Gost
Ranko

E VIVAAAAA 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Hydra
Gost
Hydra

Ništa to sad,busted.

Send this to a friend