Rukomet

Nove provjere u Grudama

tekst i foto: zrkb.me

Rukometašice Budućnosti otputovale su u Grude (Bosna i Hercegovina), gdje će u srijedu i četvrtak učestvovati na ”Festivalu rukometa Grude 2018” na kojem će odmjeriti snage protiv domaćeg tima Bjelovara i hrvatske Podravke.  Za izabranice Dragana Adžića biće to nove provjere u pripremnom periodu, nakon dva duela protiv CSM Bukurešta, tri provjere na turniru ”Vinko   Kandija” u Ljubljani (Podravka, Lokomotiva Zagreb i Krim), te mečeva protiv Đera i Erda u Mađarskoj.

Trener Adžić u Grudama na raspolaganju će imati sve igračice koje su bile dio tima na mini-turneji u Mađarskoj, izuzev Ivane Godeč koja je ostala u Podgorici.

U odnosu na duele protiv Đera i Erda, tim će biti jači za Nikolinu Vukčević i Katarinu Džeferović.

” U Grudama ćemo odraditi zajednički trening sa Podravkom, te odigrati utakmicu protiv tog tima i Bjelovara. Nakon tih provjera smanjićemo intezitet rada kako bi mogli da odradimo bazične pripreme i uđemo u završne četiri sedmice do početka Lige šampiona. Vjerujem da ćemo u posljednje četiri sedmice do početka Lige šampiona na raspolaganju imati i Milenu Raičević, Emu Ramusović i Darli Zokebi de Paulu, te u potpunosti oporavljene Katarinu Bulatović i Tatjanu Brnović. Avgust smo iskoristili na najbolji mogući način, odmjerili snage protiv najkvalitetnijih evropskih timova, a nakon provjera u Grudama, počinjemo polako da slažemo kockice za Ligu šampiona i velike izazove koji nas čekaju u tom takmičenju ”, kazao je Adžić nakon provjera u Mađarskoj protiv Đera i Erda.

”Plave” će u utorak veče odraditi zajednički trening protiv Podravke.

Duel protiv Bjelovara na programu je u srijedu u 20.30 sati, a dan kasnije rival će biti Podravka u meču koji počinje u 19 sati i 30 minuta.

Send this to a friend