Rukomet Dupli program čeka Podgoričanke

Nove provjere za novi zalet

Budućnost će danas odigrati dvije utakmice u okviru prvog turnira Regionalne lige. Prvi duel sa Jagodinom zakazan je za 10 časova, a posljednji sa Podravkom od 18 časova. Oba meča sa rivalima iz Srbije i Hrvatske ,,plave će odigrati u Univerzitetskoj dvorani.

Za prvi meč trener Dragan Adžić odmaraće neke od prvotimki, a protiv ekipe iz Hrvatske Budućnost će u najjačem sastavu.

“Ovo su zvanične utakmice, zbog čega je potrebno da povećamo koncentraciju. Nije lako igrati dvije utakmice u danu, bez obzira ko je sa druge strane terena. Respektujemo svakoga, a nadam se da ćemo krenuti pozitivno i onda dočekati Podravku koja ove godine igra dobar rukomet”, kazala je Sanja Vujović.

Podgoričke rukometašice iz dvije korisne prijateljske utakmice sa Krimom ulaze u premijernu ovogodišnju priču regionalnog takmičenja. Naredne sedmice očekuje ih novi turnir u Koprivnici kada će zvanično završiti takmičarski dio programa za početak Lige šampiona. Očigledni pomaci u igri hrabre… Ohrabruju izdanja pojačanja.

“Iz dana u dan Barbara i ja se uklapamo. Imamo sve veći fokus na finese. Kada je u pitanju moja igra, sigurno da polako forma ide ka gore. Naravno, realna sam, čvrsta na zemlji, svjesna da još nijesam na 100 odsto. Ne želim da idem pet koraka naprijed, želim da idem korak po korak. Pomažu mi u tome kvalitetni treninzi. Smatram da smo fizički dobro pripremljeni, a kada je tako onda je veće samopouzdanje”, istakla je Vujović.

Kolektiv vodi do cilja. Budućnost ima dobru energiju i atmosferu.

“Igramo kolektivno, što je dobro, atmosfera je odlična, svaka zna cilj. A kada svaka od nas to ima u glavi, lakše je igrati”.

Send this to a friend