Rukomet

Odbranom slomiti Odenze

foto: zrkb.me

Nema predaha za rukometašice Budućnosti, još manje za slavlje nakon velike pobjede protiv Meca. U nedjelju ih čeka novi derbi i utakmica koja će uticati na konačan rasplet bodova zaglavnu fazu Lige šampiona.

“Nadam se da će naša odbrana za gol ili dva biti bolja od protivnika i da ćemo uspjeti da pariramo odličnoj danskoj ekipi koja je u vrhunskoj formi. Odigrali su 14 kvalitetnih utakmica u domaćem šampionatu i sve dobili. Pokazali su mentalnu snagu u mečevema koji su bili ujednačeni. Ostvarili su i kvalitetan rezultat sa Mecom, tako da znamo što nas čeka u nedjelju”, kazao je trener Dragan Adžić.

Odenze je na premijeri u ,,Morači” odigrao meč na veliki broj golova. U remiju sa Mecom mirniji, u kojem je bilo manje brze igre i lakih golova. Adžić očekuje upravo takav meč.

“Moraćemo maksimalno da odgovorimo zadacima i na ovom gostovanju, kao što je bilo protiv Meca. Imali smo dovoljno vremena da se oporavimo. Kako je ekipa izgledala na dva treninga nakon Meca, svježine im u Danskoj aposlutno neće faliti. Odenze će oslabljen dočekati Budućnost. Stine Jorgensen zbog povrede preskočiće i Evropsko prvenstvo. Nije se značajno osjetilo njeno odsustvo, iako je vođa tima i po iskustvu i po svemu što je pokazala u reprezentaciji i klubu. Kvalitetno su nadomjestili njeno odsustvo. Imaćemo dosta posla u pripremi i na terenu”, dodao je Adžić.

Odenze i Budućnost igraće u nedjelju od 15 sati.

Send this to a friend