Rukomet

Oslabljeni Partizan dočekuje Mojkovac

Rukometaši Partizana iz Tivta

Rukometaši Partizana, nakon što su očitali lekciju Lovćenu, sjutra će ugostiti Mojkovac u posljednjem meču 10. kola Prve lige.

Iako oslabljeni neigranjem Đorđa Peruničića i Vuka Kaluđerovića, rukometaši Partizana iz Tivta uspjeli su da savladaju Lovćen na Cetinju i ostanu trci za titulu šampiona države koja je u njihovom vlasništvu.

Vuk Kaluđerović neće igrati do kraja sezone. Đorđo Peruničić se oporavlja, ali je teško povjerovati da će biti u sastavu tima protiv Mojkovca. Utakmica posljednjeg kola ligaškog dela igra se sjutra sa početkom u 16.30 časova u dvorani “Župa, a pored povreda, stručni štab brine opuštanje.

“Opuštanja neće biti sigurno. Svjesni smo da smo i dalje desetkovani i da samo maksimalnim pristupom kako u odbrani tako i u napadu, možemo da se nadamo pobjedi. Opekli smo se protiv Komova, više nećemo”, poručio je Bogdan Međedović koji je prošao sve selekcije Partizana dok nije stigao do prvog tima i nastavio:

“Pobjeda nad Lovćenom nam mnogo znači kako u rezultatskom tako i u psihološkom smislu. Prije Lovćena savladali smo i Danilovgrad, pa smo ostali u borbi za trofeje na oba fronta. Borićemo se do kraja, a uskoro očekujemo povratak u tim Peruničića. Pobjeda nad Mojkovcem je imperativ, a opuštanje zabranjena”, riječ jasan je Međedović.

Bodovi iz prve faze se prenose i mogu da budu presudni u borbi za titulu. Inače, za danas u 18 časova, zakazan je meč između Komova i Mornara 7 u Mojkovcu.

Send this to a friend