Rukomet

Ovih 16 lavica braniće boje Crne Gore na EP

Selektor ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Per Johanson saopštio je spisak od 16 igračica koje će braniti boje naše države na predstojećem Evropskom šampionatu.

Crna Gora će na kontinentalnom prvenstvu u Francuskoj igrati u grupi B sa Slovenijom (30. novembra), Rusijom (2. decembra) i domaćom selekcijom (4. decembra).

Cilj je prolazak u glavnu fazu šampionata Starog kontinenta.

„U veoma smo teškoj grupi i prvi cilj je da je preživimo. Ako u glavnu fazu prenesemo bar dva boda, bićemo blizu i polufinala. Sanjamo medalju, ali ne govorimo o tome“, kazao je Johanson na današnjoj konferenciji za medije.

“Lavice” će se okupiti 19. novembra u Podgorici…

Na spisku su:

golmanke: Marina Rajčić (Budućnost), Ljubica Nenezić (Kastamonu, Turska)

krila: Majda Mehmedović (ĆSM Bukurešt, Rumunija), Itana Grbić (Budućnost), Ivona Pavićević (Budućnost), Jovanka Radičević (ĆSM Bukurešt), Dijana Ujkić (Budućnost)

pivotkinje: Tatjana Brnović (Budućnost), Ema Ramusović (Budućnost)

bekovi: Đurđina Jauković (Budućnost), Jelena Despotović (Debrecin, Mađarska), Milena Raičević (Budućnost), Anđela Bulatović (Budućnost), Katarina Bulatović (Budućnost), Sanja Premović (Budućnost), Andrea Klikovac (Kišvardai, Mađarska)

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
blavor
Gost
blavor

Imamo raspolozenu golmaku i ponovu borbenu Majdu .Nadam se da ce eksplodirat neke nove uz stari pogon da pucamo iz svih oruzja .Srecno nasi!

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Podrška Peru Jovanoviću i Lavicama! 💪💪💪

NONEIM
Gost
NONEIM

Napred LAVICE…Samo nam vi i vaterpolisti mozete osvijetliti obraz.Ovo ostalo…fudbal,odbojka,kosarka i u jednoj i drugoj konkurenciji muskoj-zenskoj samo trosenje novca

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A šta je sa Đinom Malović

Send this to a friend