Rukomet

Partizan želi oba trofeja u Crnoj Gori

Rukometaši Partizana iz Tivta

Rukometaši Partizana iz Tivta počeli su pripreme za nastavak sezone. Dejan Stjepčević, inače najbolji trener u izboru grada Tivta za 2017. godinu, prozvao je momke sa kojima planira i želi da u godini koja je počela, kao i u prethodne dvije, stigne do trofeja.

Partizan je prije dve godine osvojio Kup, prošle godine je osvojio titulu šampiona Crne Gore. Tri puta je bio učesnik evropskih takmičenja. Dva puta u Čelendž Kupu, a ove sezone je branio ugled Crne Gore u EHF Kupu. Već sada je gotovo izvesno da će Tivćani i naredne sezone igrati u Evropi, jedina je dilema u kojem od dva pomenuta takmičenja.

“Počeli smo pripreme, a ciljevi se naravno nijesu menjali u odnosu na početak sezone bez obzira što je pauza trajala gotovo mjesec. Želimo i borićemo se za oba trofeja u Crnoj Gori, sa primarnim ciljem da ponovo izađemo na evropsku pozornicu, jer je to u interesu kluba, grada i same Crne Gore”,rekao je Dejan Stjepčević.

U Tivtu se već uveliko razmišlja o nastavku već u prvom kolu drugog dijela sezone uoči Superlige igra se derbi na Cetinju.

“Biće promjena u sastavu tima, ali je rano za tu priču. Počeli smo pripreme i imamo vremena da složimo kockice u željeni mozaik, kako za pomenuti duel sa Lovćenom, tako i za Superligu. Ponavljam, cilj Partizana je kao i u prethodne dve sezone, borba za trofeje u Crnoj Gori”, naglasio je Dejan Stjepčević.

Send this to a friend