Rukomet

Plave su na putu stvaranja novog tima za evropski tron

Rukometašica Budućnosti Milena Raičević smatra da su “plave” odigrale dobro protiv Đera, uprkos porazu u četvrtfinalu Lige šampiona, kao i da se nalaze na početku stvaranja novog tima koji će biti konkurentan za evropski vrh.

Podgoričanke su od glavnog favorita za evropsku titulu poražene u “Morači” 26:20.

“Odigrale smo dobru utakmicu. Pružile smo maksimum u ovom trenutku, a nikako se ne smije zaboraviti da smo daleko najmlađa ekipa u Ligi šampiona, a stigle smo među osam najboljih. To je uspjeh u koji gotovo niko nije vjerovao osim nas i trenera Adžića. Što se revanša tiče, cilj je da pružimo maksimum i predstavimo se u što boljem svjetlu. Utakmica koja slijedi biće još jedno iskustvo na putu ka cilju, a to je stvaranje tima koji će se uskoro ponovo boriti za evropski tron”, rekla je Milena Raičević za Sport Klub.

Budućnost će Đeru gostovati sljedeće subote i pokušati da se na dostojan način oprosti od elitnog takmičenja jer je teško vjerovati u veliki preokret u Mađarskoj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dnevna doza
Gost
Dnevna doza

Veliko postovanje Draganu Adzicu i nasoj heroini Mileni Knezevic. Ja sam obicni navijac i ne bih polemisao sa prethodnim komentarima. Ne svidja mi se nova koncepcijs kluba. Po meni, Radmila Petrovica treba da bude na terenu a ne na mjestu predsjednice.

Rade007
Gost
Rade007

Nema ko da igra. Na početku stvaranja tima za tron,kao da he tek osnovan klub.

istinito
Gost
istinito

Ovdje nema mjesta priči napamet, treba samo pogledati sve komenatre na portalima o načinu igre i to ne samo sinoćne utakmice, već unazad godinu dana. Preko 95% svih komentara( najviše na CDM) kritički se odnosi na katastrofalnu strategiju i način igre koju forsira Adžić, (a o igri kapitenke nema nijedne lijepe riječi u komentarima), koja se ocjenjuje kao prevaziđena, jedino… Više »

pravicno
Gost
pravicno

tacno je da ova ekipa ima buducnost ali bez Raicevicke i Adzica(zato su se rastrcali da svojim izjavama sakriju pravu istinu). Sinoc se vidjelo sve, pola ekipe Djera nijesmo sposobni dobiti upravo zbog pogresne koncepcije i procitane igre. Knezevicka pravi veliki broj gresaka u napadu, Adzic ne smije da je zamijeni.Najbolje igracice su sinoc bile najmladje, otjerali su Malovicku, najboljeg… Više »

Djomla
Gost
Djomla

A dje si Neagu ne prepoznadosmo te.
Uradi nesto u zivotu pa komenarisi druge.
Sta si ti u zivotu napravio da uzimas Adza u usta.
Okle Vam hrabrost da komentarisete bilo koga a ne one koji su sve osvojili u poslu kojim se bave.
Sramota

Send this to a friend