Rukomet

Ponos Andrijevice želi još više u narednoj sezoni

Klub “Komovi” jedno je od iznenađenja rukometne sezone u Crnoj Gori.

Tim iz Andrijevice stigao je do četvrtog mjesta u prvenstvu, a velike planove ima i za narednu sezonu, uprkos činjenici da nemaju svoju dvoranu, već su stalno gosti.

““Prije četiri godine smo entuzijazam uz podršku Opštine iskoristili da klub postavimo na stabilne noge, da napravimo ekipu koja će biti konkurenta u Crnoj Gori. Nismo išli putem dovođenja igrača sa strane već smo angažovanjem trenera mlađih kategorija isključivo krenuli u stvaranje domaćeg igračkog potencijala. Ogromnu pomoć i podršku dobio sam od legende kluba iz Andrijevice Dragana Kastratovića trenera seniora i Milije Kastratovića trenera mlađih kategorija. Dragana je tokom ove sezone zamijenio bivši igrač Komova Đorđije Marković. Škola rukometa i dobar rad sa mladim igračima se isplatio pa sada možemo da se pohvalimo da imamo reprezentativca Crne Gore, Aleksandra Bakića. Prije njega, član juniorske rerprezentacije je bio Vladan Kastratović.” kaže za Sportklu sportski direktor kluba Srđan Radunović.

Iz Komova posebno ističu činjenicu da imaju sjajnu generaciju rukometaša do 16 godina i da od njih očekuje velike stvari.

Što se tiče seniorske ekipe, planovi su da se učini još više u domaćem šampionatu.

“Planovi za narednu sezonu? Da budemo još konkurentiji ekipa rivalima u Crnoj Gori koji su u prošloj sezoni bili ispred nas. Da napravimo korak više u odnosu na sezonu u kojoj smo osvojili četvrto mjesto i plasman u Čelendž Kup. Naše vrijeme tek dolazi”.

Komovi imaju i žensku ekipu, ali zbog teške finansijske situacije još se ne takmiči.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vukota
Gost
vukota

Svaka cast Srdjane. Da niste imali sudije protiv vas,rezultat bi bio jos bolji

Send this to a friend