Rukomet

Popović: Ponosna sam zbog Jovanke

Bojana Popović, foto: IHF

Bolje i ljepše nije moglo – naše najbolje rukometašice ispunile su prvi cilj na Evropskom šampionatu, upisale tri pobjede i sa maksimalnim brojem bodova otputovaće u Skoplje na odlučujuće bitke za plasman u polufinale, odnosno završni čin u Ljubljani.

“Lavice” su večeras uspješno arhivirale Poljakinje, na oproštaju Jovanke Radičević u dresu reprezentacije od domaće publike.

– Još jedna fantastična noć, bilo je nemoguće u ovakvom ambijentu da djevojke ne upišu još jednu pobjedu i prenesu maksimalan broj bodova u glavnu rundu – kazala je selektorka Bojana Popović.

– Ponosna sam i srećna što je Jovanka imala sjajan oproštaj, bilo joj je teško da se pripremi, emocije su preplavile i nju i nas, najbitnije je da je ostala zdrava jer u ovakvim situacijama može da dođe do povreda. Odigrala je sjajno, postigla 12 pogodaka i vodila nas do velike pobjede.

,,Lavice“ postaju svjesne sopstvenih mogućnosti, pa ni borba za medalju nije nemoguća. Da bi stigle do odličja moraće, ipak, da odigraju bolje nego protiv Poljske.

– U prvom poluvremenu nijesmo bile one prave, radile smo stvari koje nijesmo očekivale. Morali smo to da zaboravimo, a u nastavku smo odigrali perfektnih 25 minuta. Generalno, napadački smo bile sporije i umornije, ali bilo je dovoljno da pobijedimo i ponosna sam na cijelu ekipu. Sada moramo da oporavimo djevojke do nedjelje – istakla je Popović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mitar
Gost
Mitar

Hmmmm nit tri prsta nit nasa ( JAAAAKO POTREBNA) dva. Jel vam jasno ljudi!!!!! Niko vise nema …. !!!! Gotovo je!!!

Send this to a friend