Rukomet

Psihološki nismo bili spremni za unaprijed dobijenu utakmicu

foto: ŽRK Budućnost

Trener Budućnosti Dragan Adžić istakao je da njegov tim nije psihološki spreman za duel protiv Larvika koji je bio “unaprijed dobijen”.

Neočekivano su “plave” izgubile u Norveškoj i otežale sebi posao u prvoj fazi Lige šampiona.

“Mogli smo bolje u svim segmentima igre. Evidentno je bilo da nijesmo psihološki bili spremni za ovakav meč koji je na papiru bio unaprijed dobijen. To je naravno pogrešno očekivanje jer u Ligi šampiona nema loših protivnika. Ušli smo sa određenim pritiskom od početka meča i u odbrani i u napadu, a to nijesmo željeli. Nemam zamjerki na odnos djevojaka, ali svakako imam na poštovanje dogovora i koncentraciju. Djevojke imaju sezonu iskustva u Ligi šampiona i nema razloga za ovakvo izdanje u smislu nedostatka koncentracije i osjećaja na terenu. Kroz analizu i razgovor doći ćemo do zaključka zbog čega se desilo ovakvo izdanje”, rekao je Adžić.

U sljedećem kolu Budućnost će gostovati u Francuskoj.

“Vjerujem da ćemo već u Mecu pružiti bolje izdanje i imati bolji osjećaj u svim segmentima igre. Dobili smo značajnu opomenu u pravom momentu i nadam se da ćemo iz ovog poraza izaći jači, odnosno izaći iz ove situacije i popraviti utisak na najtežem gostovanju u grupnoj fazi”, zaključio je Adžić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Citalac
Gost
Citalac

Izgubice svaku utakmicu ako onako budu igrali.bulatovicke nijesu. vise sto su bile.dragan sve gori i gori.one ako imaju igracicu manje odmah mijenjaju golmana.a mi staromodni rukomet igramo.

iz budzeta
Gost
iz budzeta

Normalno je da se izgubi jos kad se zna da pravi navijaci ne mogu da podju tako daleko o svom trosku.. Nego sto ne napisete o cijem trosku je bio ministar odbrane i o cijem trosku su bili njegovi prijatelji i saputnici koji su inace velike srbende i vjerni pratioci crvene zvijezde dje god i protiv koga god igra… sto… Više »

Hm, hm...
Gost
Hm, hm...

Čemu vakat, tome i vrijeme.

navijac
Gost
navijac

Imam utisak ds se Adzic inati sa svima, a posebno sa zdravim razumom. Ista prica od ranijih godina, drugi su krivi, a igramo najdekadentniju i sporu igru, bez izvlacenja golmana, sto je vec praistorija rukometa. Pof hitno izvrsiti smjenu i dovesti Johansona, da bar reprezentaciju koliko toliko spasimo

Stari navijac
Gost
Stari navijac

Nastavlja se agonija od prosle godine. Zaostala dekadentna i procitana skola rukometa, cak i kada se mora na kraju rizikovati i igrati i sa sest igracica da se stigne rezultat, mi igramo sa igracem manje, a Adzic prica o psiholoskoj pripremi. Da ne govorimo da svjetske ekipe igraju i sedam na sest. Najgore je sto igracice ne treniraju takav sistem… Više »

Trener
Gost
Trener

Ovaj je na nivou od prije 10 godina, takav mu I rukomet tim igra.

Irena
Gost
Irena

Postaviti Bojanu za pomocnika u reprezentaciji, da nauci nesto, jer ce I nju da nagrdi ovaj Adzic.

Zoki
Gost
Zoki

Putuj igumane.

Varvar1
Gost
Varvar1

Odlazi neznalice.

Veljko
Gost
Veljko

Vrijeme je da Adzic ode, ovo ne lici ni na sta. Unistio je reprezentaciju a sada to radi I sa klubom. Fala ti na svemu, ali odlazi.

Janko Ct
Gost
Janko Ct

Covjek je potpuno van svih trendova u rukometu.

PG_man
Gost
PG_man

Jedini klub u muskom I zenskom rukometu u svijetu koji u napadu sa igracem manje ne koristi “nova” pravila da moze umjesto golmana da uvede igraca. Adzic igra najdosadniji I najdekadentniji rukomet na svijetu. Bogu fala da ne vodi reprezentaciju vise, ali svejedno pravi ogromnu stetu jer deformisa ove igracice Buducnosti.

Send this to a friend