Rukomet

Roganović: U euforičnoj noći ne smijem da zaboravim Gojka Vučinića, bio je i večeras na našoj klupi

Roganović i Mrvaljević, foto: RSCG

U noći velikog uspjeha, istorijskog za naš rukomet i sport, selektor “lavova” Zoran Roganović nije zaboravio bivšeg trenera golmana našeg nacionalnog tima Gojka Vučinića, koji je preminuo u aprilu prošle godine.

Poslije trijumfa nad Slovenijom u emotivnom govoru pomenuo je i čovjeka čiji doprinos je utkan u ovaj veliki rezultat.

“Fenomenalan je osjećaj napraviti ovako nešto sa ekipom koja je vrijedna ovoga svega. Pričali smo da ne postoje granice za njih. Prošli smo kroz pakao uoči ovog prvenstva i na njegovom početku. Ovo što smo preživjeli pokazatelj je koliko su momci mentalno jaki. Ponosan sam što vodim ovu ekipu zajedno sa Draškom koji je iznio veliki teret ovih dana i tokom priprema. U ovoj euforičnoj noći ne smijem da zaboravim ni Gojka Vučinića koji je isto bio sa nama jer je i za njega bilo sačuvano mjesto na našoj klupi”, rekao je u jednom dahu Roganović za RTCG.

Plasman u drugi krug ne zadovoljava naše ambicije.

“I dalje mislim da možemo više. Jesmo prvi put prošli u drugi krug, međutim pokazaćemo da da možemo da budemo jači. Siguran sam da će nam se vratiti još neki igrači. Osjećam da možemo da dobijemo još više snage i volje. Emotivna potrošnja je bila velika kao i fizička. Selimo se za Budimpeštu i nastavljamo ovu bajku.”

Problemi su ojačali tim u najvažnijim mečevima prvenstva.

“Kao da nas je Bog za ovo pripremao tokom kvalifikacija. Dosta puta smo imali jedan sastanak ili trening prije utakmica. Momci su odgovorili na svaki dogovor, ispunili svaki taktički zadatak. Mnogo mi je drago zbog njih, ali i navijača i ljudi u Crnoj Gori da konačno svi počnu da pričaju o našoj reprezentaciji”, zaključio je selektor Zoran Roganović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Balbegovo Brdo
Gost
Balbegovo Brdo

Kako sam srecan kako sam ponosan na ove momke naročito na moje Pljevljake sto su na pravom mijestu Srećno Lavovi nasi u nastavku

Darko
Gost
Darko

Čestitam👍👍

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪Kad je meni “običnom” čovjeku i PONOSNOM CRNOGORCU ovako, kako li je noćas vašim roditeljima, da srce pukne od ponosa! Nek’ je crećna majka CRNOGOKA koja vas je rodila i nek’ je ponosan otac CRNOGORAC čiji ste Vi sinovi🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪!!!

Trešnjevo
Gost
Trešnjevo

Što drugo očekivati od Roganovića plemenite Cucke kuće.
Živjela Katunska Nahijo koja Crnoj Gori dariješ najbolje vjekovima što si imala.

A dodji na Ct
Gost
A dodji na Ct

A dobro brate, cast svaka ali ima i nas Riječana tu malo, jedno 70%, nemoj tako :*

Bato Žugić
Gost
Bato Žugić

Gorane , svaka cast na pobjedi, ugrijali ste nam srca i pokazali da kad su momci pravi na terenu nijedan protivnik nije nepobjediv.,Posebno me dirnulo sto u najvecoj euforiji nisi zaboravio da pomenes Gojka Živkova!!

Budva
Gost
Budva

Simic je doktor
Branko mali majstor
Svima svaka cast!

Snajperista 34
Gost
Snajperista 34

Simić je Kralj Kralj

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Bravo! pošteno i ljudski. 🇲🇪

Zarazen
Gost
Zarazen

Svaka cast selektore, tako se postuju ljudi.

GORNJA BREZNA
Gost
GORNJA BREZNA

Zorane,ljudino!

Gghsheh
Gost
Gghsheh

Bravo rogo! Gojko najbolji mamak laka mu crna zemlja!

Markoza
Gost
Markoza

Svaka cast Roganovicu.
To su prave ljudske osobine kad se covjek se ljubavlju postovanjem i sjetom sjeca covjeka koji je bio veliki covjek i igrac.

Lludi nole
Gost
Lludi nole

Vi ste nas ponos jedna je domovina

Send this to a friend