Rukomet

Rukometaši podigli trofej, navijači žele Lovćen u SEHA ligi

Rukometašima Lovćena uručen je trofej šampiona Crne Gore.

Timu iz Prijestonice to je sedma titula prvaka poslije obnove državnosti nakon naslova osvojenih 2007, 2012, 2013, 2014, 2015.i 2018.godine.

Pobjednički trofej Cetinjanima, nakon duela posljednjeg kola Mini lige za prvaka protiv Jedinstva, uručio je predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda.

Titulu prvaka osvojili su i kadeti kluba iz Prijestonice, kojima je takođe, večeras uručen trofej namijenjen najboljem timu u našoj državi.

Navijači Lovćena imali su jasnu poruku istaknutu na tribinama dvorane na Cetinju u kojoj su istakli da žele da njihovi ljubimci što prije ponovo zaigraju u društvu najboljih timova sa prostora bivše Jugoslavije, u SEHA ligi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cetinje
Gost
Cetinje

Svaka cast momcima i mladjim kategorijama koji pokazuju na najljepsi nacin kako se trud i talenat isplate. Cetinje i Crna Gora je vazda bila rasadnik dobrih sportista i dobrih ljudi. Svakako zelimo da se i drugi gradovi povedu primjerom Lovcena i dignu kvalitet u svim sportskim oblastima. Bravo jos jednom.

Lado Tajovic
Gost
Lado Tajovic

Sve čestitke na tituli. Ostaje mali žal za Kupom, ali što je tu je. Čestitke i kadetima na osvojenoj ligi, ništ amanje značajna od ove seniorske.
SEHA liga? Ajmooo LOVĆEN

Petar
Gost
Petar

Cestitke

Mirko
Gost
Mirko

Sve cestitke igracima, strucnom stabu, posebno sportskom direktoru Pedji Vujanovicu, zasluzujete SEHA ligu, atmosvera veceras u sportskom centru posjetila me na lijepe uspomene i velike pobjede RK Lovcen, zelim Vam puno srece i samo nastavite, na pravom ste putu, seniori prvaci, kadeti prvaci i pioniri prvaci Crne Gore!

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Čestitam rukometašima “Lovćena”, svaka čast momci i srećno vam bilo 🙂 🙂 🙂

Send this to a friend