Rukomet

Sa Roganovićem na Evropsko prvenstvo, a potom i na Olimpijske igre

Crnogorski reprezentativac Miloš Božović vjeruje da će nacionalni tim uspješno sarađivati sa novim selektorom Zoranom Roganovićem, kao što je to bio slučaj sa njegovim prethodnikom Draganom Đukićem.

Upravni odbor Rukometnog saveza izabrao je i Draška Mrvaljevića, koji će biti novi sportski direktor reprezentacije.

„Imali smo sjajnu saradnju sa selektorom Đukićem i sportskim direktorom Lisičićem. Uvjeren sam da će isto tako biti i sa tandemom Roganović – Mrvaljević. Mi smo igrači i naše je da odradimo posao na terenu. Uskoro nas očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje su prvi korak ka primarnom cilju, a to je plasman na Olimpijske igre u Parizu“, rekao je Miloš Božović za Sport Klub.

Bek “lavova” smatra da Crna Gora ima mladu i perspektivnu reprezentaciju.

„Siguran sam da ćemo u konkurenciji sa Danskom, Farskim Ostrvima i Ukrajinom, izboriti mjesto na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta. Imamo mladu i izuzetno perspektivnu seniorsku reprezentaciju, a podrška nam stiže i od mlade reprezentacije koja je pokazala mnogo na Evropskom šampionatu divizije B u Podgorici. Sada je na svima nama da stvorimo pozitvnu energiju i hemiju, da napredujemo iz utakmice u utakmicu, iz takmičenja u takmičenje i da maksimalno spremni dočekamo trenutak odluke, kada će uslijediti borbe za Olimpijske igre u Francuskoj“, zaključio je Božović.

Crna Gora će krajem oktobra dočekati Farska Ostrva na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend