Rukomet

San je postao java: Čudesne “lavice” osvojile evropsku bronzu

foto: RSCG

Deset godina nakon nezaboravnih trenutaka na Olimpijskim igrama u Londonu (srebro) i Evropskom šampionatu u Beogradu (zlato), ženska rukometna reprezentacija Crne Gore osvojila je novo odličje na velikim takmičenjima.

“Lavice” su večeras u Ljubljani, u izuzetnom ambijentu koji su kreirali naši navijači, poslije produžetaka savladale selekciju Francuske 27:25!

Izabranice Bojane Popović ispunile su obećano uoči večerašnje utakmice – dale su posljednji atom snage, ostavile srce na terenu i na najljepši mogući način, potpuno zasluženo, krunisale nastup na ovogodšnjem kontinentalnom prvenstvu.

Iako oslabljene neigranjem Milene Raičević (povreda), “crvene” su prikazale vrhunsku partiju, naročito u odbrani, kontrolišući igru i rezultat od sredine prvog poluvremena.

Ni post od deset minuta bez postignutog gola u finišu meča i serija Francuske nisu slomile borbeni duh čudesnih “lavica”.

Moglo je biti sve gotovo i u regularnom toku, ali se rival nekako izvukao i golom Zadi sa sedam metara u posljednjoj sekundi izborio produžetke.

U dodatnih deset minuta naše se igrale bez isključene Itane Grbić, međutim ni to na kraju nije bio problem. Odlično je zamijenila Matea Pletikosić i Francuskinje su jednostavno morale da polože oružje.

Za igračicu utakmice proglašena je Marta Batinović, ali sve rukometašice zaslužuju čestitke.

Bravo, veliko bravo!

I Jovanki Radičević se ispunila želja, na oproštaju od dresa sa državnim grbom osvojila je jednu od najdražih medalja u bogatoj karijeri.

Tok utakmice

69.minut – promašuje Zadi sedmerac, imamo bronzu u džepu.

69.minut – Odlična akcija naših djevojaka i pogodak Tatjane Brnović. Opet je dva razlike!

67.minut – smanjuje Zadi i ona je bila sigurna sa 7m.

67.minut – Jovaaaaanka! Imamo dva gola viška i igračicu više.

kraj prvog produžetka – imamo prednost pred dodatnih pet minuta. Batinović i dalje svojim intervencijama izluđuje Minko i drugarice.

65.minut – sjajna finta i pogodak Matee Pletikosić. Ponovo imamo vođstvo – 24:23.

63.minut – izborila je Đina Jauković isključenje… napadamo sa igračem više, međutim grešku pravi Pletikosić.

62.minut – Godeč je dala gol za 23:22, a onda je uzvratila Granije. Gotovo da je istekla kazna našoj selekciji i uskoro ćemo biti kompletni.

61.minut – Počeo je prvi produžetak, igraće se dva puta po 5 minuta.

kraj regularnog toka – kakva drama, neriješeno je 22:22. Slijede produžeci.

60.minut – crveni karton Itane Grbić i sedmerac za Francusku. Zadi je sigurna na dvije sekunde prije kraja. Gledaćemo produžetke, kakva šteta, imali smo bronzu u džepu.

60.minut – sedmerac za Francusku, dvije sekunde prije kraja.

60.minut – Điiiiiiiina! Ponovo vodimo, 22:21. Nova raketa Jauković. Teče posljednji minut.

58.minut – gol Jovanke Radičevič iz sedmerca, neriješeno je…

57.minut – Preokret Francuske, Minko je probila odbranu “lavica” i pogodila za 21:20. Tajm-aut Bojane Popović. Čak 10 minuta je naša selekcija bez pogotka.

56.minut – Lasors za 20:20.

55.minut – Dva vezana gola Francuske i ponovo je neizvjesno. Vodimo 20:19, ali imamo probleme u napadu.

50.minut – Sve smo bliže ostvarenju sna. “Lavice” imaju tri gola prednosti 20:17 i igraju nestvarnu odbranu. Ulazimo u finiš meča.

47.minut – Sjajno! Pletikosić pogađa za 19:17, prethodno je Đina iznudila isključenje Kano.

45.minut – Nova kontra Francuskinja i pogodak Lasors. Grešku je napravila Matea Pletikosić i to u situaciji kada su naše imale igračicu više – rezultat je 18:17 za “lavice”.

40.minut – “Lavice” ne koriste napad za četiri gola prednosti, a onda sjajna kontra Francuskinja i realizacija Granije za 16:14.

38.minut – Prvi put na utakmici Crna Gora ima +3. Novu bombu raspalila je Đina Jauković, za apsolutni trans naših navijača u Stožicama. Vodimo 16:13.

35.minut – Izjednačile su Francuskinje na 13:13, a onda je uslijedila mini serija naše selekcije. Najprije Ema Alivodić, a onda je stigao i pogodak Đine Jauković. Marta Batinović raspoložena i u drugom dijelu, dodala je još dvije odbrane.

poluvrijeme: Kakva golčina Itane Grbić u posljednjim trenucima uvodnog dijela susreta. Crnogorska reprezentacija vodi sa 13:12 i u dobrom raspoloženju ide na pauzu od 15 minuta. Itana je najefikasnija sa četiri gola, odlična je i Marta Batinović sa pet odbrana.

25.minut – “Lavice” održavaju prednost koja je u nekoliko navrata bila i +2. Greška Matee Pletikosić, a onda Ivona Pavićević pravi faul za isključenje. Vodimo 11:10.

20.minut – Težak, ali vrijedan Itane Grbić za 9:8. Problem već drugo isključenje Tatjane Brnović, moraće naš sjajni pivot da bude izuzetno obazriv u preostalom dijelu meča.

15.minut – Period odlične igre naših djevojaka. Selektorka je napravila promjenu na golu, Marta Batinović je zamijenila Marinu Rajčić i odmah upisala interevenciju. U narednom napadu je Đina uputila projektil i pogodila za 7:6.

10.minut – Francuska je u dva navrata imala dva gola prednosti, ali “lavice” drže priključak. Poslije pogotka Đine Jauković, u situaciji sa igračicom manje, rezultat je 4:3 za Francusku.

5.minut – Povela je naša selekcija preko Grbić, a onda su Francuskinje okrenule rezultat i vode 2:1. Već tri odbrane ima Darlo.

1.minut – Počeo je meč, veliku podršku imaju naše rukometašice.

Najava utakmice

Crna Gora ima priliku da osvoji treću medalju na najvećim takmičenjima, prvu nakon 2012. godine kada je osvojeno srebro na OI u Londonu i zlato na kontinentalnom šampionatu u Beogradu.

Jasno je i kakav zadatak očekuje naše djevojke, ne samo zbog fizičkog i emotivnog pražnjenja poslije polufinala sa Danskom, već i zbog činjenice da je Francuska izuzetan protivnik, što je dokazala u glavnoj fazi u Skoplju, kada je slavila 27:19.

Sada „lavice“ žele da se revanširaju olimpijskim šampionkama, koje od 201. nisu osvojile medalju samo na Svjetskom prvenstu u Japanu 2019.

Kapitenka Jovanka Radičević posljednji put će predvoditi reprezentaciju u meču sa Francuskom, a nažalost zbog povrede vrata Milena Raičević neće nastupiti.

Od 20.30 igraće se meč za evropsku krunu, sastaju se Norveška i Danska.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dagi
Gost
dagi

gde je Mandić, Medojević, Milačić i Knežević

drago 1
Gost
drago 1

svaka cast lavicama, i svim onim navijacima koji su bodrili nase lavice na utakmicama.

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Sportisti, umjetnici i naučnici, pravi su ambasadori Crne Gore, a ovakve političare zlotvore treba odmaći što dalje od naroda. Srećno rukometašicama i SREĆNO CRNOJ GORI!

MNE083
Gost
MNE083

Od srca cestitke, toliko ste nam srece donijeli nase lavice! Ponos Crne Gore! Trebaju drugi da uce kako se voli svoja domovina
I igra svim srcem…Nek crknu dusmani!
Da je vjecna Crna Gora!

Luda Simana
Gost
Luda Simana

Da se ova utakmica reprizira svaki dan po tri puta do izbora🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Luda Simana
Gost
Luda Simana

Da se ovaj dan proglasi za drzavni praznik “Dan lavica” i da bude neradan ako pada u neđelju.

Jovan
Gost
Jovan

Docek u Sportskom centru Moraca, zbog vremenskih prilika.

Alienware
Gost
Alienware

Svaka cas za uspjeh. Da je ostao Johanson, uzimali bi redovno medalje…

Podgorica
Gost
Podgorica

Mnogi veceras na aparatima,,da si vjecna Crna Goro,,hvala vam cure za ovu radost

Eskim
Gost
Eskim

Čemu sarkazam, kad se slavi ovakva pobjeda nad rukometnom velesilom a bronzana medalja sija kao zlato. Večerašnji izgled reprezentacije zaslužuje puno poštovanje, igrale su srcem u zvaničnim dresovima i zastavi koju nadam se svi neizmjerno volimo i poštujemo. Na aparatima su svi koji bi da oblače partijski reprezentaciju, da mašu nekimm nepoznatim zastavama i kliču do juče nepoznatim ličnostima. Kad… Više »

Sna
Gost
Sna

Bravo cure

Cicka
Gost
Cicka

Oće li se ministar sporta oglasiti i premijer…pošto su finansirali reprezentaciju sa 0 eura…

BBBB
Gost
BBBB

Pa njima je ko god voli Crnu Goru dps odma i mrze sve sto je za Crnu Goru takvi su ti oni

Posteno
Gost
Posteno

Finansirali su popovske skole. Damjanovicu ,srecno bilo!!!!!

Ruža 🇲🇪
Gost
Ruža 🇲🇪

Hvala vam cure.hvala vam!Sto ste pokazale na kojem karakteru se zasniva inat za odbranu onog sto nam ostade najsvetije.Porodica ,društvo i kuća u kojoj odlazimo a svojoj se uvjek rado vraćeno.
To je inat,strast,ljubav.Postovanje .Hvala vam !!!Kapa dolje !!! Uzori sportskog karaktera 💪🏻💪🏻💪🏻Kraljice 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Vasojevka
Gost
Vasojevka

Cestitam od srca! ❤

🇲🇪Patriot🇲🇪
Gost
🇲🇪Patriot🇲🇪

Zna li svijet koliko smo jaki ???
Najjači !!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

🇲🇪Komita🇲🇪
Gost
🇲🇪Komita🇲🇪

bronza sija ko zlato

sičija
Gost
sičija

Batali ironiju, znamo po komentarima tvoj “patriotizam”. Sjedi dolje! Lavicama čestitke za uspjeh i iskrenu ljubav prema svojoj zemlji!

Ljesev Stup
Gost
Ljesev Stup

Bravo vam ga radosti nase,bravo vam ga za sve sto ste uradile,sto ste nas opet usrecile,sve vi zdravo i veselo bilo.Crna Gora iznad svega!Da nam je vjecna.

Eto tako
Gost
Eto tako

Fenomenalne.HVALA VAM DO BESKRAJA ZA OVU SRECU!!!!

Domovina
Gost
Domovina

Ajmooooo. Bravo. . Evo RTCG ne dozvoljava euforiju, ukljucenje zlatnih lavica. A mozete da patite dysmani i Vijesti i Rtcg, krenuo je CG patriotizam,.nema stajanja. Hvala djevojke hvala do neba

Levis
Gost
Levis

Ovo je čudo,mi smo čudo,Crnogorci su čudo ,samo da se posvetimo ostalim segmentima života kao sportu.Dobiti Francusku za medalju,koja selektira tim iz 70 miliona ,plus pola Afrike je čudo.

Tihi Prle
Gost
Tihi Prle

Naklon do poda!!! ❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️

Marko
Gost
Marko

Bravooo!Kakav uspijeh preko vas za cijelu zemlju!

Mne
Gost
Mne

Da je vječna Crna Gora !!!!!!!!!!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Toooo djevojke,Crna Gora je preponosna na vasss !!!!! Čekamo vas u Podgoricu !!!!! Da je vjecnaaaa !! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪 A ko je navijao za francusku noćas morao je da izbriše status prije nego ga je objavio 😂😂😂

STOSTO
Gost
STOSTO

Ako dobijem kćerku ime će joj biti Marta!

Realnost
Gost
Realnost

Najljepše ste

Zdravko
Gost
Zdravko

Veceras je pobijedio sport.Bravo djevojke

Edin
Gost
Edin

Bravo lavice
Ponos Crne Gore
Neka zivi zemlja moja
Da je vjecna CRNA GORA

Mladen
Gost
Mladen

Ispunule ste srce moje, mada me zamalo nije okinulo.
Veliko hvala. Pokazali ste kako se bori za Crnu Goru. Ponosni smo na Vas. Voli Vas Nikšić.

Srdanovic
Gost
Srdanovic

na trg ce vecinska cg docekati 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

gost
Gost
gost

Bravo đevojke, imaste se rašta i roditi.

majlika
Gost
majlika

Nema vrata,nema brave,nema katanca,koji mogu stati pred ove nevjerovatne djevojke…BRAVO

1977
Gost
1977

Insostirajmo da se organizuje docek lavica u Podgorici!! Svi! Ima nas za casnu Crnu Goru!

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

Vas odnos i borba za grb,drzavu je nesto sto treba uci u udzbenike.
Samo jos jednu pobjedu da ostvarite,a to je da ignorisete ovu odlazecu vladu.
Nikako ne dozvolite da vas sacekaju na aerodromu,da vas primaju u svojim kabinetima….Ovo nije njihova drzava,ovo nije njihova reprezentacija.

Emi
Gost
Emi

Hvala cure hvala LAVICE

iznogud
Gost
iznogud

Moje postovanje, dokazujete da se trud, odricanje i samopozrtvovanje isplati. Ispisujete za nas zlatnim slovima. Sta znaci biti i ostati i na strasnom mjestu postojati, kao sportista. U stvari veliki čovjek, jer ne samo sto donosite sebi medalje. Vec i mladjim generacijama, ulivate samopouzdanje. Zivjele i nek nam zavide. Imaju na cemu

Lavica-Br
Gost
Lavica-Br

Kraljice Lavice naše zlatne 🙌🙌🙌🙌🙌👏👏👏👏👏👏👏👏💪💪💪💪💪💪
Svaka vam čast Baavooo!!!!!!!
❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️

Nenad CG
Gost
Nenad CG

Crna Gora suza sreće!

Waldorf
Gost
Waldorf

Jedino svijetlo u ovoj namucenoj zemlji. Hvala vam za to 🙏❤️🇲🇪

Hurem
Gost
Hurem

Bravo za nase Crnogorke❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Cetaš
Gost
Cetaš

Bravo Lavice,Ponosu Crne Gore!! A jeli preživio onaj što svim srcem navija za Dansku? A i Francusku 100%

Raketa🇲🇪
Gost
Raketa🇲🇪

Ovako to radi mašinerija, iz CG bravo đevojke.🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

danilo
Gost
danilo

E,stvarno-svaka čast !

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Svi casni crnogorci i crnogorke su ponosni a izrodi neka gledaju kako se navija i voli drzava Bravoooooooooooooooobravoooooooooooooo

Homer Simpson
Gost
Homer Simpson

Nijeste dale 100% već150%.Hvala za ovo veče !!!

BiH
Gost
BiH

Cestitke iz BiH. Bravo Jovanka bravo Itana, bravo Ema, dok je takvih kao vi, ne sekiram se ja za Crnu Goru.

Vlado
Gost
Vlado

Ovo treba da nas okuplja i Miri ..pola CG treba da ih dočeka da pokažemo političarima da samo prave vrijednosti mogu da nas sve izvedu na ulicu!!!

Majkl1
Gost
Majkl1

Bravo Lavice, Vi ste Luča o kojoj je Njegoš pisao, vjerovatno ne sluteći da će jedna sportska ekipa značiti toliko Crnoj Gori. Vi ste nada koja nam daje snagu i uliva ljubav novim generacijama, ljubav prema našoj jedinoj domovini Crnoj Gori.

SRK
Gost
SRK

Bravo! Nek’ dušmani crknu od muke!

Mag
Gost
Mag

👍👍👍👍👍👍

Otac Duško
Gost
Otac Duško

Prave Lavice❤️🇲🇪
Bravooooo

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Ja sam svoju zaždio svijeću, predati se ne mogu i neću!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪Bravo lavice!!!

drug
Gost
drug

Gledao sam i navijao. Bravo Crnogorke, ovo je velika pobjeda. Pozdrav iz HR.

natasa
Gost
natasa

Sve sto covjek radi srcem izgleda kao ovo sto se desilo nocas. Zalosni su oni koji veceras nisu navijali za ovu reprezentaciju i za svoju drzavu

GorSt
Gost
GorSt

Sve cestitke. Tako se voli zemlja.

Zlata
Gost
Zlata

Hvala zlatne nase Lavice!!

Suza
Gost
Suza

Bog vas Blagoslovijo na svakom koraku 😘😘😘😘

Armin
Gost
Armin

E ovako se voli Crna Gora 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

CCCCCC
Gost
CCCCCC

IMA NAS za vazda!!…. Bravo CRNOGORKEEE 🇲🇪👋🇲🇪👋🇲🇪👋🇲🇪👋🇲🇪👋🇲🇪👋🇲🇪👋🇲🇪👋🇲🇪👋

NK_domen
Gost
NK_domen

Šta bi dao da si na mom mjestu, da te mrze a da ti se dive….
Svaka čast, to je crnogorski inat!!!!

Tako je
Gost
Tako je

Ko mrzi,a ko se divi….objasni mi?

NK_domen
Gost
NK_domen

Džaba slijepom kod očiju objašnjavati…
Nemam ti sad kad, ostaj zdravo 😀

Ronaldinjo
Gost
Ronaldinjo

ti koji pitaš…i svi oni koji su se izjasnili ovid 3-4 dana da navijaju za dansku pa za francusku..JELI JASNO ?

freeMNE
Gost
freeMNE

Bravooooo Crna Goro,bravo đevojke 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Nada Bojanić
Gost
Nada Bojanić

Bravo lavice!Vi ste ponos Crne Gore!!🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪💪💪💪💪💪🇲🇪

Savo
Gost
Savo

Dusmani na aparatima!!!

Zoran
Gost
Zoran

Blago nama makar vam vi punite dusu. Bravo Lavice. Hvala va do neba. 🇲🇪❤️🇲🇪

PG 69
Gost
PG 69

Bravoooooo lavice

ŠKRIPAR
Gost
ŠKRIPAR

Bravo Crnogorke! Veliki uspjeh! Sve čestitke! Vi ste primjer kako se voli svoja Domovina!

Mika
Gost
Mika

Heroine crnogorske! Da vidimo sad đe nam je država i kako će vas nagraditi. Kapa dolje za igru od srca🇲🇪🇲🇪🇲🇪

svizajedno
Gost
svizajedno

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Commentator
Gost
Commentator

Bravo đevojke. Dok je ovakvih ljudi biće i Crne Gore.

Peti
Gost
Peti

Cestitam vam divne nase djevojke!

cgzauvijek
Gost
cgzauvijek

Bravo za zasluženu broncu, a zlato ste zaslužile za pjevanje himne i što ste srce ostavile na terenu!!!!

Mirko
Gost
Mirko

Svaka cast. Tako se bori za svoju drzavu.

Ragnar
Gost
Ragnar

Cudo, nisam vjerovao, rekao sam neki dan da je to to, pogrijesio sam i zao mi je sto nismo isli do kraja

Montenegrina Pg
Gost
Montenegrina Pg

Hvala divne Crnogorke za pobjedu!Srcem za Crnu Goru!🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️❤️❤️❤️❤️

Crnogorka BP
Gost
Crnogorka BP

Placem od sece,moje srce je veceras ispunjeno,zasluzile su medalju,ejjjjpa dobile smo olimpijskog prvaka,malo li je to

pedja
Gost
pedja

Kakvu petlju imaju oce djevojke… trg treba nazvat po vama… bez lige, sa 10 profi igraca, uzet medalju u bilo kom sportu je za Riplija…

Vanja Bar
Gost
Vanja Bar

Bravo,bravo,bravo …bez riječi,sa očima punim suza,sa ponosom!Balkanski inat je to!❤️❤️❤️❤️❤️

Tatini Meleoni
Gost
Tatini Meleoni

Svaka cast na velikom srcu… Ovako se bori za svoju zemlju

Zorka
Gost
Zorka

Bravoooooooo..!!!

Djordjije
Gost
Djordjije

Ovo je pocetak uzdizanja Crne Gore na svim poljima. Nema gubitnistva vise

Role je king
Gost
Role je king

A sad pivo i muzikaaaaaa. Ooooolaaaa laaaaaa🍻🇲🇪🍻🇲🇪

gosnPipun
Gost
gosnPipun

brawo

🇲🇪Stubica🇲🇪
Gost
🇲🇪Stubica🇲🇪

Svaka čast đevojke!

eto
Gost
eto

eto, u INAT svima njima, a nas ima li ima

Perović
Gost
Perović

Bar na nesto da smo ponosni u sve crnjoj drzavi

Cicka
Gost
Cicka

Bravo za naše lavice ❤️❤️❤️

Katnska Nahija
Gost
Katnska Nahija

Bravo kraljice naše i ponosu naš, a kako će sad izdajnici ovu pobjedu preboljet 🤔👍🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Broj 1
Gost
Broj 1

Bronza je crnogorska 🇲🇪🥉

marius
Gost
marius

Ako znam sto bih napisa BOG me ubio. Toliki sam srećan, da sve što bih napisa,ne može da pokaže ino sto mislim. Učinjele ste me noćas tako srećnim,I samo vam mogu reci jedno veliko od SRCA HVALA ! Za CRNU GORU !

russ
Gost
russ

Vazda sam govorio i dalje tako mislim da se ova naša država odavno drži na ženskim ledjima i samo nam još one donose radost i sreću u ova luda vremena. Veliko hvala za sve, volimo vas 💋👍💪🥂🥂🥂🍻🎆🎇🎉

Kotor CG🇲🇪👆
Gost
Kotor CG🇲🇪👆

To je to ovako se igra za Cg, ovako se navija.
🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪👊👊

Tralala
Gost
Tralala

Vaša bronza zlatno nam sija!
🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

tarara
Gost
tarara

Čestitke iz Hrvatske.Radujemo se uspjehu vaših cura kao i naš komentator.Nadam se i da će te vi sa nama da se radujte u nogometu.

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Hvala dragi susjedi!

Crnogorka BP
Gost
Crnogorka BP

Hvala dragi nas komsija,pa naravno da navijamo za Vas na svetskom,da dragi bog da pa da i vasi igraci se vrate kuci sa medaljom

EU🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
EU🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Tako se voli, od srca čestita Hrvati hvala braćo.

Ana
Gost
Ana

Hvala dragi susjedi, navijamo za vas na nogometnom prvenstvu🇲🇪🇭🇷

CCCCCC
Gost
CCCCCC

🇲🇪🌹👋👋👋

freeMNE
Gost
freeMNE

Hvala i veliki pozdrav komšije!!!
Sa srećom!!!
🇲🇪🇭🇷

SasaNiKšIć
Gost
SasaNiKšIć

Hvala.Navijam za Hrvatsku svim srcem.

Rade007
Gost
Rade007

Mi uvijek navijamo za vas komšija😉

una
Gost
una

A ove pljujete komsije…malo blize

CRNOGORKA !!!!!
Gost
CRNOGORKA !!!!!

Veseli se CRNA GORA ! ❤️

Vanja🇲🇪🇲🇪
Gost
Vanja🇲🇪🇲🇪

Bravo lavice…preponosni smo veceras🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Vitezovi Cg🇲🇪
Gost
Vitezovi Cg🇲🇪

DF i ura na aparate sa batom carevićem i vučićem.

TV_EU
Gost
TV_EU

Ako vas brat Abaz i Đurovićka pozovu na prijem NE IDITE NEPRIJATELJIMA !!!

Seka
Gost
Seka

MEDALJA JE MEDALJA. BRAVO!!!!!!!!!

Nikola
Gost
Nikola

Bravo Crnogorke lavice, kraljice 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

slavica
Gost
slavica

BRAVO DEVOJKE

Pomorci🇲🇪KO
Gost
Pomorci🇲🇪KO

Sretna medalja, od početka do kraja meč odigran profesionalno.Zasluzeno Bojana Popović, razbila francuskog trenera jednog kao najboljeg u EU razbila ga je u svakom smislu.
🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Peti
Gost
Peti

Cestitam vam divne nase djevojke!

Joki
Gost
Joki

Crnogorke su kraljice 👑👑👑

LKJ
Gost
LKJ

Zbog njih kćeri zovu sine! Bravo jedina ljubavi, ti velika Crna Goro!

Pamtimo
Gost
Pamtimo

A ne
Zbog njih sinove treba da zovu kćeri !!!
To su prave žene-i srce i izgled i ponos
Kakvi sinovi,žene su najbolje što ova zemlja ima

joka
Gost
joka

svaka čast.Sve cestitke za požrtvovane Lavice.

Lavica
Gost
Lavica

BRAVO LAVICE ! ZA NASU CRNU GORU !❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Atos
Gost
Atos

Pohvala…

Sanja Nk
Gost
Sanja Nk

Svaka čast za naše ponosne LAVICE.
Vi ste ponos Crne Gore.

Milo
Gost
Milo

Bravo ljepotice

Fifa
Gost
Fifa

Vi niste lavice
Vi ste LAVOVI 💪💪💪

pgcanin
Gost
pgcanin

Svaka cast !!!

Luda Simana
Gost
Luda Simana

Šta se događa?! Nacija u transu, ne znaju šta im se desilo i ne vjeruju!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🍻🍻🍻🍻

roki
Gost
roki

Bravoooooo

Mara
Gost
Mara

Ti si nasaaaaa prvaaaaaaa ljubavvv Crna Goroooo, volim teeeee, tooooo LAVICEEEEE !!!!!!

Pedja
Gost
Pedja

Ajmooooooo tako je !!!!

Ima nas
Gost
Ima nas

Sa zastavama da se slavi sve je Crnogoraca

Nina
Gost
Nina

Crnogorke najbolje i najljepše djevojke 🇲🇪👑🇲🇪👑🇲🇪

Mongro
Gost
Mongro

Sve vam cvjetalo!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Pola litra viskija sam popio…inače bih izludio.

Locco kuch
Gost
Locco kuch

Je li Kasalica preživio.
Bravo naše lavice.

Drbandik
Gost
Drbandik

Na aperate je!!!!

Kotor CG🇲🇪
Gost
Kotor CG🇲🇪

Bravo svaka čast, vi ste po na osob ponos Cg.🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Mitar
Gost
Mitar

❤️❤️❤️❤️

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Bravo Lavice,bravo Crna goro!!!!
Crknite dušmani i mrzitelji!!!!

Podgorica🇲🇪
Gost
Podgorica🇲🇪

Tako je braćo Kotorani.🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Malcolm_X
Gost
Malcolm_X

Zašto je svirana izgubljena lopta?

Rubez
Gost
Rubez

Previše dodavanja na našoj polovini,ali super se završilo

Kapulica
Gost
Kapulica

Nas ponos !!!

Ojhaaha
Gost
Ojhaaha

Idemo Franceeeee

*****
Gost
*****

E, mučeniče…bar cuti ako nemas to zrno ljudskosti da se radujes. Ovo sto su uradile ove djevojke je uspjeh za sve nas koji zivimo odje ! Mozda i nadjes to nedje u sebi..
Hvala lavice!!!

BGD
Gost
BGD

Bravo komsinice samo tako nastavite,a i meni da donesete malo parica na kvotu 8.

Starac i mDre D
Gost
Starac i mDre D

Vi ste naše ikone kako god da se završi .

Nikšić uz Cetin
Gost
Nikšić uz Cetin

Lavice, hajte lavovski! Medalja bi nam bila melem za dušu ranjenu.👏👏👏🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️❤️❤️❤️❤️

Mrki PG
Gost
Mrki PG

Sve vas volim.

Bar MNE
Gost
Bar MNE

Ajmo Crnogorke naše!!!

Panda
Gost
Panda

🥉🥉🥉🏆⚽️

Send this to a friend